Πάτρα: «Τα παραμύθια της Νερομάνας» αρχίζουν το Σάββατο 24 Ιουλίου στη Κρήνη

«Τα παραμύθια της Νερομάνας» θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 24, Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιουλίου, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πάτρα: «Τα παραμύθια της Νερομάνας» αρχίζουν το Σάββατο 24 Ιουλίου στη Κρήνη Φωτογραφίες από προηγούμενες δράσεις του Φεστιβάλ

Αρχίζουν τα “παραμύθια της Νερομάνας” αυτό το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στην Κρήνη, στη ρεματιά της Νερομάνας. Οι δράσεις θα συνεχιστούν τη Κυριακή στη Νερομάνα στο Καστρίτσι και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα στην Ελεκίστρα. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Θα συμμετέχουν, οι αφηγητές Άννα Δενδρινού, Άσπα Παπαδοπούλου, Μαριάνα Τσουκαλά Κορωνάκη, η ηθοποιός Φιορέλα Μαστρόκαλου και ο Γιώργος Παπαστεφάνου από την ομάδα Equus.

 

Για 12η συνεχή χρονιά οι νερομάνες του τόπου μας , ξεχασμένες εκεί στα ψηλώματά τους, θα ζωντανέψουν με ακούσματα παραμυθιών και το αγκάλιασμά τους από τη ζωντανή παρουσία μικρών και μεγάλων. Εκεί που το ζωοποιό νερό ξεπηδά κι η θέα της πόλης απλώνεται μακρινή, οι νερομάνες περιμένουν να κοπιάσουν, μετά από ολιγόλεπτη κι εύκολη πεζοπορία, όσους αγαπούν να ακούν ιστορίες και να γεύονται τα αρώματα της καλοκαιρινής φύσης στην αυθεντική τους μορφή.

Μέσα στη φύση, γύρω από την Πάτρα, θα ζωντανέψουν αγαπημένα παραμύθια, μύθοι και ιστορίες. Θα ξετυλίγουμε μαζί την κόκκινη κλωστή των παραμυθιών και της παράδοσής μας. Και φέτος λοιπόν, τα Παραμύθια της Νερομάνας αγκαλιάζουν την πόλη και μας θυμίζουν πόσο εύκολα και απλά μπορούμε να διασκεδάσουμε και να χαρούμε! Να ταξιδέψουμε μακριά από τη σημερινή δύσκολη καθημερινότητα σε τόπους φαντασίας, μαγικούς και ονειρικούς. Να ταξιδέψουμε στα εσωτερικά μονοπάτια της ψυχής μας, με λέξεις που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, με αφηγήσεις που θα ζωντανέψουν τα ξωτικά στις ρεματιές και τις νεράιδες στις πηγές.

Ζητούμε από τους φίλους των παραμυθιών της Νερομάνας, που θα συμμετέχουν, να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Παρακαλούμε να έχουν μαζί τους τα δικά τους μαξιλαράκια ή χαλάκια για να καθίσουν. Θα τηρήσουμε τις αποστάσεις και όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής για να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς, να χαρούμε τη φύση και τη γιορτή. Σε περίπτωση μεγαλύτερης προσέλευσης θα γίνουν δύο ή περισσότερες ομάδες αφήγησης σε διαφορετικά σημεία και οι αφηγητές θα αλλάζουν.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και το αναλυτικό πρόγραμμα, στο Πολύεδρο και στο τηλέφωνο 2610277342

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ