Ελλαδάρα, άγγιξε την υπέρβαση με Ιταλία (6-6)

Ικανή για μεγάλα πράγματα η Εθνική ομάδα πόλο, που κοίταξε στα μάτια την παγκόσμια πρωταθλήτρια

Ελλαδάρα, άγγιξε την υπέρβαση με Ιταλία (6-6)

Μια ακόμα υπέρβαση άγγιξε η Εθνική μας ομάδα πόλο, αλλά στο τέλος θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία (6-6) κόντρα στην Ιταλία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε με 6-2, αλλά πιέστηκε πολύ από την παγκόσμια πρωταθλήτρια, που ισοφάρισε 1.42 πριν το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε μια εκπληκτική απόκρουση του Ζερδεβά.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν μυθικό για την Ελλάδα. Με την άμυνα να σταματά κάθε πιθανή απειλή των Ιταλών και τον Ζερδεβά να κατεβάζει ρολά, η επίθεση της «γαλανόλευκης» πήρε φωτιά! Γενηδουνιάς, Καπότσης, Αργυρόπουλος και Βλαχόπουλος εκτόξευσαν την διαφορά στο +4 (6-2) και έκαναν έδωσαν τεράστιο προβάδισμα για την ιστορική νίκη!

Παρόλα αυτά, οι Ιταλοί έχοντας τρομερή ποιότητα και εμπειρία, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουν στο ματς. Κάποια λάθη της ελληνικής ομάδας αλλά και η μεγάλη ευστοχία των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στην επίθεση, τους έδωσε την δυνατότητα να πετύχουν τέσσερα σερί γκολ με τους Φιλιόλι, Αϊκάρντι και Ετσενίκε και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας (6-6).

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 4-0, 0-4

Ιταλία: Αϊκάρντι 2, Λουόνγκο 1, Φιλιόλι 2, Ετσενίκε 1

Ελλάδα: Παπαναστασίου 1, Μουρίκης 1, Γενηδουνιάς 1, Καπότσης 1, Αργυρόπουλος 1, Βλάχόπουλος 1.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ