Γ. Παππάς: “Διαψεύδω όλες τις ανακρίβειες”

Με δήλωση του ο Γιώργος Παππάς δίνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις αναφορικά με δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του

Γ. Παππάς: "Διαψεύδω όλες τις ανακρίβειες"

Με δήλωση του ο Γιώργος Παππάς διαψεύδει δημοσιεύματα που τον έφερναν να είναι συνεργάτης του Πέτρου Σταθάκη. Αναλυτικά αναφέρει:

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το ονοματεπώνυμό μου εμφανίζεται σε ορισμένα ανυπόγραφα δημοσιεύματα. Είναι απορίας άξιον πως ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Πατρών, διαρρέουν τεχνηέντως και με άγνωστο επιδιωκόμενο σκοπό, ότι εγώ προσωπικά θα είμαι συνεργάτης του κ. Πέτρου Σταθάκη στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παναχαϊκής.

Διαψεύδω κατηγορηματικά όλες αυτές τις ανακρίβειες και επανέρχομαι για άλλη μια φορά να τονίσω ότι το μέλλον της ομάδας είναι στα χέρια της πόλης των Πατρών (φορείς, επιχειρηματίες, φίλαθλοι) με σκοπό την διαφάνεια, την αξιοπιστία και την εξυγίανση.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω αυτούσιο το email που έχω αποστείλει προς την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, η οποία με άκουσε με μεγάλη προσοχή σήμερα, κατά την επίσκεψή μου στα γραφεία της:

«Αξιότιμες/οι κυρίες/οι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Με αφορμή την διορία που έχει δοθεί από εσάς για την υποβολή προτάσεων σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος επισημαίνω τα κάτωθι:

Να λάβετε και να εξετάσετε οποιαδήποτε στοιχεία (οικονομικά και μη) για την συμφωνία στην οποία σκέφτεστε να προβείτε. Προτείνω να συγκαλέσετε άμεσα Παναχαϊκή Παμπατραϊκή συγκέντρωση με ανοιχτό κάλεσμα προς όλους (φορείς, επιχειρηματίες, φιλάθλους κλπ).

Ήρθε η ώρα να δείξουμε το ανάστημα μας ως πόλη. Η σκέψη είναι:

Να εκλεγεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 η οποία με τις δυνάμεις του κόσμου και των επιχειρηματιών της περιοχής μας θα φροντίσει την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σε αυτή την αγωνιστική περίοδο θα υπάρξει ο χρόνος να ελεγχθούν και να αποτιμηθούν τα οικονομικά στοιχεία και τα διαχειριστικά προβλήματα προς πάσα κατεύθυνση. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα θα μπει επιτέλους σε ένα δρόμο διαφάνειας, κάτι το οποίο επιζητά όλος ο κόσμος. Έτσι θα καταφέρουμε να προσελκύσουμε επιχειρηματίες / επενδυτές και να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Μόνο με καθαρότητα, αξιοπιστία και διαφάνεια θα προσχωρήσει η ομάδα μπροστά.

Δεν προσδοκώ προσωπικά οφέλη από την σκέψη αυτή.

Ευελπιστώ το καλύτερο για την ομάδα μας. »

Όσον αφορά τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα, προειδοποιώ για πρώτη και τελευταία φορά, ότι την επόμενη φορά, θα είμαι αμείλικτος χρησιμοποιώντας όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Ευστρατίου Παππάς

Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής

Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος

 

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ