6η ΥΠΕ: Θα παραδώσει έξι αναπηρικά αμαξίδια σε Κέντρα Υγείας

Πρόκειται για το αποτέλεσμα, μιας δράσης που έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους εργαζόμενους της κεντρικής υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ

6η ΥΠΕ: Θα παραδώσει έξι αναπηρικά αμαξίδια σε Κέντρα Υγείας

Έξι αναπηρικά αμαξίδια, θα παραδώσει σε Κέντρα Υγείας της περιοχής, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ. Με μεγάλη χαρά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, παρέλαβε σήμερα τα αναπηρικά αμαξίδια από την εταιρία Recycling Center του Α. Σχοινά που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Πατρών.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα, μιας δράσης που έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους εργαζόμενους της κεντρικής υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ, οι οποίοι συγκέντρωσαν καπάκια προκειμένου να σταλούν στην εταιρία ανακύκλωσης του κ. Σχοινά. Με αφορμή το αδιάλειπτο ενδιαφέρον για την ενίσχυση των υγειονομικών μονάδων σε όλα τα επίπεδα, απόφαση του κ. Καρβέλη για τα ειδικά αμαξίδια, είναι να παραχωρηθούν στα Κέντρα Υγείας που έχουν ανάγκη, ενώ θα ακολουθήσουν και σε δεύτερη φάση, ανάλογες δράσεις. Σύντομα τα έξι αναπηρικά αμαξίδια θα φτάσουν στον προορισμό τους.

“Τα ειδικά αναπηρικά αμαξίδια, θα είναι χρήσιμα τόσο σε ασθενείς, όσο και σε οποιονδήποτε άλλο συμπολίτη που θα πρέπει να εξυπηρετηθεί στις υγειονομικές μας μονάδες”, ανέφερε αρχικά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννης Καρβέλης, υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι ο σκοπός μέσα από αυτές τις δράσεις, είναι να ενισχύεται το κοινωνικό αίσθημα. “Θέλω επίσης να αναφερθώ και στη μεγάλη ευαισθησία από την πλευρά της εταιρίας του κ. Σχοινά, αλλά και όλων των υπαλλήλων της κεντρικής υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ, οι οποίοι με τις ενέργειές τους βοήθησαν στην ενίσχυση της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ