Ρήξη χιαστού ο Ρήγας, όλοι στο πλευρό του

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή στο φιλικό με τον Διαγόρα

Ρήξη χιαστού ο Ρήγας, όλοι στο πλευρό του

Σοκ με Δημήτρη Ρήγα στον Κεραυνό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί πόδι στο πρόσφατο φιλικό με τον Διαγόρα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Με ανακοινώσεις τους, ο Διαγόρας και η Αναγέννηση Ψαθοπύργου ευχήθηκαν στον πιτσιρικά να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα.

«O Διαγόρας Βραχνεΐκων ήλπιζε και ευχόταν να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Δημήτρη Ρήγα στο μεταξύ μας φιλικό την περασμένη Τετάρτη (18/8) στα Βραχνέικα. Δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, όμως είμαστε σίγουροι ότι επειδή ο Δημήτρης είναι ένα πολύ δυνατό παιδί με μεγάλη όρεξη και διάθεση για ποδόσφαιρο θα ξεπεράσει γρήγορα αυτή την πραγματικά πολύ άτυχη στιγμή. Από καρδιάς ευχόμαστε στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Το Αχαϊκό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη ταλαντούχα παιδιά με μεγάλες δυνατότητες όπως ο Ρήγας. Δημήτρη είμαστε δίπλα σου, όλα θα πάνε καλά».

«Η διοίκηση,ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ψαθοπύργου εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου Δημήτρη Ρήγα, που μάλιστα αποτέλεσε και στόχο μεταγραφικό της ομάδας μας με την μορφή δανεισμού».

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ