Ενα γκολ για Ευφροσύνη Τσιμάρα και νίκη με Γαλλία

Ασταμάτητη η Εθνική μας ομάδα πόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σίμπενικ, πέτυχε ένα γκολ και η Ευφροσύνη Τσιμάρα της ΝΕΠ.

Ενα γκολ για Ευφροσύνη Τσιμάρα και νίκη με Γαλλία Χαμόγελα στην Εθνική μας ομάδα πόλο των Νεανίδων για το 3 στα 3

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Νεανίδων έκανε το 3 στα 3 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17, που διεξάγεται στο Σίμπενικ της Κροατίας, καθώς επικράτησε της Γαλλίας με 22-13. Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου πήραν προβάδισμα με 8-2, στα μισά της 2ης περιόδου, όμως η Γαλλία κατάφερε να μειώσει σε 10-9, στην αρχή του β΄ ημιχρόνου. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, ωστόσο, έδωσε μία άνετη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με το τελικό σκορ να λήγει 22-13. Η Ευφροσύνη Τσιμάρα της ΝΕΠ πέτυχε ένα γκολ με την Εθνική μας. Τα 8λεπτα: 3-1 , 6-6, 7-2 , 6-4.

ΕΛΛΑΔΑ: Καραγιάννη, Σάντα 3, Καλογεροπούλου, Σιούτη 4, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 4, Τορνάρου 1, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Κυριακάκη 3, Μήτσου.

ΓΑΛΛΙΑ: Μερτινό-Περέτ, Ντολίν 6, Τζ. Ριμπ, Αντρέ, Μεκί, Λ. Βερνού 2, Μπακλ, Ερτό 1, Ε. Βερνού 3, Καντάν 1, Ρασπό, Σ. Ρίμπ, Ναμπί.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ