Αίγιο: Συλλυπητήρια του Μητροπολίτη Ιερώνυμου για την απώλεια του Αθανάσιου Ευθυμίου

Ο κ. Ιερώνυμος ως Πρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως “Τα Αγγελουδάκια”, καθώς επίσης όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι εκφράζουν την βαθυτάτη οδύνη τους για τον αιφνίδιο και αδόκητο θάνατο του υπαλλήλου Αθανασίου Ευθυμίου.

Αίγιο: Συλλυπητήρια του Μητροπολίτη Ιερώνυμου για την απώλεια του Αθανάσιου Ευθυμίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Τα Αγγελουδάκια», καθώς επίσης όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι εκφράζουν την βαθυτάτη οδύνη τους για τον αιφνίδιο και αδόκητο θάνατο του υπαλλήλου του Σταθμού Αθανασίου Ευθυμίου και μεταφέρουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του νεότατου υπαλλήλου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την ιερατική οικογένεια του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου  π. Χρήστου Τσάκαλου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, αλλά και όλη την Ιερά Μητρόπολη και την τοπική κοινωνία.

Το Δ.Σ του Βρεφονηπιακού Σταθμού δια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου εύχεται  ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, να χαρίζει την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους του και να τους δώσει δύναμη, υπομονή και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές της ανθρώπινης δοκιμασίας!

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ