Πάτρα: «Φορώντας χρώματα ανοικτά» – Απόψε το αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη

Στις 9.30 το βράδυ, στον χώρο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Πάτρα: «Φορώντας χρώματα ανοικτά» - Απόψε το αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη

Τραγούδια τα οποία προτρέπουν το κοινό να τραγουδάει «ανάμεσα στην ισημερία της άνοιξης και την ισημερία του φθινοπώρου», που είναι προϊόν μελοποίησης ποιημάτων του Γιώργου Σεφέρη, του πρώτου νομπελίστα ποιητή μας, θα πλημμυρίσουν απόψε στις 9.30 τον χώρο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Θα ερμηνεύσουν οι Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Νέγκα, Δήμητρα Σελεμίδου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Παντελής Καραμαργιός, ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου, στον ρόλο του αφηγητή, θα αποδώσει αποσπάσματα από το έργο του Σεφέρη.

Το μουσικό μέρος έχει αναλάβει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης». Συμμετέχουν οι χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η προμήθεια των εισιτηρίων για την συναυλία γίνεται  ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr και το βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος». Γενική είσοδος 10 ευρώ. Ανεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών, 7 ευρώ. Για συλλόγους – σωματεία και για προμήθεια από 10 εισιτήρια και πάνω, ειδική προσφορά 5 ευρώ κατ’ άτομο. Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ