Παναχαϊκή: Θα κάνει ακόμα 1-2 «ενέσεις»

Από σήμερα θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας από την Πάτρα και δεν θα πάει αυθημερόν στη Σαλαμίνα για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αίαντα

Παναχαϊκή: Θα κάνει ακόμα 1-2 «ενέσεις»

Κάθε άλλο παρά ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις της Παναχαϊκής, που ψάχνει ακόμα 1-2 καλές περιπτώσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Χρήστου Κοντοχρήστου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ παλιότερα έχει περάσει από την Παναχαϊκή.

Οι «κοκκινόμαυροι» ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστη με εμπειρία στη θέση του αριστερού μπακ και ο 30χρονος μοιάζει να είναι η ιδανική περίπτωση. Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή που να τον γνωρίζει ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, αλλά όλα αυτά θα συμβούν από την επόμενη εβδομάδα. Προτεραιότητα δίνεται στους Ελληνες και μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό από την ξένη αγορά θα αποκτηθεί.

Από σήμερα θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας από την Πάτρα και δεν θα πάει αυθημερόν στη Σαλαμίνα για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αίαντα. Οι «κοκκινόμαυροι» θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Κορίνθου και αύριο το πρωί θα μεταβούν στο νησί.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί η Παναχαϊκή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Απόντες θα είναι, ο τραυματίας Τσιγκρήλας και ο τιμωρημένος Πολίτης, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Κοτσόκολου, Αλεξόπουλου που χθες έκανα ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα θα γίνουν γνωστοί οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο Κάλαϊτζιτς για την αποστολή.

Zωντανά θα μεταδίδονται τα εντός έδρας παιχνίδια της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτή είναι η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας που θα επιστρατεύσουν και πάλι το Panachaiki TV, ενώ θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και στα εκτός έδρας παιχνίδια των «κοκκινόμαυρων», εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και εφόσον υπάρχει συνεννόηση και με τις αντίπαλες ομάδες.

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, ενώ θα λειτουργήσει πιθανότατα και το νέο σάιτ της ομάδας, το οποίο βρίσκεται στα σκαριά. Παράλληλα, οι άνθρωποι της διοίκησης ετοιμάζουν τη δημιουργία τμήματος μάρκετινγκ το οποίο μάλλον δεν θα λειτουργήσει στα γραφεία ώστε να είναι ανεξάρτητο από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Αίαντα Σαλαμίνας θα είναι και ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Θωμάς Γούλας. Χθες εκδόθηκε το δελτίο του νεαρού αμυντικού μέσου, που τίθεται στη διάθεση του Κάλαϊτζιτς.

Κι όμως, υπάρχει παίκτης της Παναχαϊκής που είχε αγωνιστεί στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα Σαλαμίνας στις 27 Φεβρουαρίου 2011, όταν οι «κοκκινόμαυροι» είχαν επικρατήσει 3-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τον Λυμπέρη Στεργίδη, ο οποίος είχε αγωνιστεί σ’ ολόκληρο τον αγώνα. Δύο γκολ τότε είχε σημειώσει ο Ακπαρίδης (14′ 38′) και ένα ο Δαμιανίδης (63′) για την Παναχαϊκή.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ