Η νέα διοίκηση στο ΑΣ Προμηθέας χωρίς Λιόλιο-Χρυσανθόπουλο
Ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Τάσος Χρυσανθόπουλος δεν θα μετέχουν στο νέο Δ.Σ. του ΑΣ Προμηθέας εξαιτίας της ανάληψης των νέων καθηκόντων τους σε ΕΟΚ και ΕΟΤ αντίστοιχα.
Χωρίς τον Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος είναι, πλέον, πρόεδρος της ΕΟΚ, αλλά και χωρίς τον Τάσο Χρυσανθόπουλο, ο οποίος οδεύει ολοταχώς προς την πανηγυρική επανεκλογή του στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας (κάτι που θα αποτελέσει δικαίωση για την στάση που τήρησε ο ίδιος τους προηγούμενους μήνες), θα πορευτεί ο ΑΣ Προμηθέας (ο Ερασιτέχνης Προμηθέας δηλαδή).
Στις αρχαιρεσίες που έγιναν για την ανάδειξη της νέας διοίκησης προέκυψε το εξής Διοικητικό Συμβούλιο: Ανδρέας Λάσκαρης, Εύη Αργυροπούλου, Παντελής Αθανασίου, Θεόδωρος Τσίρος, Σάκης Γεωργόπουλος, Βάλυ Λιόλιου, Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος, Χρήστος Μήλας, Θανάσης Τριανταφυλλίδης. Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Η μυστηριώδης εφαρμογή που εμφανίστηκε σε εκατομμύρια Android τι πραγματικά κάνει
Θρησκευτική κατάνυξη στο Σπήλαιο της Παναγίας Κάτω Δροσιάς ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Samsung ετοιμάζει επαναστατική οθόνη για το S27 που «επισκευάζει» μόνο του τις γρατζουνιές
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναιγιαλείου
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
