Κατσανιώτης: Η Ελλάδα είναι οικουμενική, η καρδιά της πάλλεται σε όλο τον κόσμο

Τοποθέτηση του Ανδρέα Κατσανιώτη στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς.

Κατσανιώτης: Η Ελλάδα είναι οικουμενική, η καρδιά της πάλλεται σε όλο τον κόσμο

«Θεωρώ πως ο Απόδημος Ελληνισμός αποτελεί κορυφαίο εθνικό κεφάλαιο για την χώρα μας» τόνισε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης κατά την πρώτη επίσημη τοποθέτησή του στην Βουλή μετά την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς.

Αποτυπώνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει εξήγησε στα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ελληνισμού και Διασποράς πως για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, οι έλληνες ομογενείς «μεγαλώνουν την πατρίδα» και αυξάνουν το εύρος της επιρροής της.

Η Ελλάδα είναι Οικουμενική. Η καρδιά της πάλλεται σε όλον τον κόσμο. Χτυπά δυνατά μέσα από τα δραστήρια ομογενειακά σωματεία αλλά και μέσα από τον κάθε έλληνα ξεχωριστά παντού στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά παρεμβαίνοντας με σύντομο χαιρετισμό στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που συνεδρίασε για τις Εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων  και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» και του Δήμου Αργοστολίου για την Επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου (1571) στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ