Το Καρναβάλι ένωσε την Πάτρα με τη Σάμο

Η Ήρα Κουρή ξενάγησε τον Γιώργο Διακοσταμάτη  στο κτιριακό συγκρότημα των Παλαιών Σφαγείων καθώς και στην έκθεση των βραβευθέντων μελετών για το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας  αλλά και το Καρναβαλικό Εργαστήρι στο Πετρωτό.

Το Καρναβάλι ένωσε την Πάτρα με τη Σάμο

Στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Πάτρα, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Αρωγής και Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Σάμου Γιώργος Διακοσταμάτης είχε συνάντηση σήμερα με την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας κα Ήρα Κουρή.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ τον ξενάγησε στο κτιριακό συγκρότημα των Παλαιών Σφαγείων καθώς και στην έκθεση των βραβευθέντων μελετών για το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας που φιλοξενείται από 1 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων Κ4. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το χώρο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, στο Πετρωτό.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας σε σχέση με το Καρναβάλι κάθε τόπου (Πάτρα-Σάμος). Ταυτόχρονα αποτέλεσε μια ευκαιρία να ενημερωθεί ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού για το νέο εγχείρημα της πόλης μας δηλαδή την δημιουργία του νέου πολιτιστικού πολυχώρου με επίκεντρο το Καρναβάλι και τον Καραγκιόζη στα Παλαιά Σφαγεία.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ εκδήλωσε την πρόθεσή -διάθεσή της για συνεργασία και υποσχέθηκε την συνδρομή της ΚΕΔΗΠ σε όποιες καρναβαλικές δράσεις θα σχεδιαστούν και θα γίνουν στο όμορφο νησί της Σάμου.

Η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ. Διακοσταμάτη ήταν πολύ θετική.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ