Ψυχικό: Βρέθηκε φωτογραφία του τοπογράφου στο κινητό του 44χρονου συλληφθέντα

Τι εκτιμούν οι Αρχές.

Ψυχικό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου – μηχανικού, Παναγιώτη Στάθη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σε ένα κρυφό κινητό του 44χρονου, βρέθηκε μια φωτογραφία του 54χρονου θύματος από τη Μύκονο.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί την ίδια χρονική περίοδο που ο κατηγορούμενος είχε επισκεφθεί το νησί των Ανέμων μαζί με την σύντροφό του. Οι αρχές εκτιμούν ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Μύκονο, ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης, είχε συναντηθεί με διάφορα άτομα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών. Ανάμεσα σε αυτά και το πρόσωπο που θεωρείται ως ο πιθανός ηθικός αυτουργός στην δολοφονία.

Η κατάθεση – «κλειδί»

Υπενθυμίζεται ότι, όταν ο 44χρονος είχε προσαχθεί για την δολοφονία του τοπογράφου, είχε κληθεί για κατάθεση η σύντροφός του. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της είχαν δείξει φωτογραφίες των δύο ανδρών, που θεωρούν ως ηθικούς αυτουργούς, και εκείνη τους αναγνώρισε αμέσως, λέγοντας μάλιστα στην κατάθεσή της ότι πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στην Μύκονο με τον σύντροφο της και συναντήθηκαν με τους δύο άνδρες.

Επίσης, είχε υποστηρίξει ότι μπροστά της δεν έγινε καμία κουβέντα για τον άτυχο τοπογράφο.

Διαβάστε επίσης:

 

Σκληρή απάντηση Δένδια στην Τουρκία: Λυπούμαστε που δεν σας «ευχαριστήσαμε» για την εισβολή και κατοχή

Δούκας στον Peloponnisos Fm: «Νικήσαμε μία φορά το σύστημα, μπορούμε και δεύτερη.»

Αντώνης Ρέμος – Νέα απάντηση στις κατηγορίες για τη φοροδιαφυγή: «Ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει»

IRIS: Παράταση έως τις 31 Αυγούστου για αποδοχή του συστήματος