Μελάνια Τραμπ: Λαμπερή αλλά απόμακρη στο πλευρό του Τραμπ ΦΩΤΟ

Λαμπερή, έμοιαζε περισσότερο να περπατάει σε πασαρέλα παρά σε πολιτικό συνέδριο.

μελάνια

Επανεμφάνιση φωτιά έκανε η Μελάνια Τραμπ στο πλευρό του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ λίγες μέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ, εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά από τότε που ο πρώην πρόεδρος γλίτωσε οριακά από τη σφαίρα του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς και έλαμψε ντυμένη στα κόκκινα «φορώντας» το πιο αστραφτερό της χαμόγελο.

Φορώντας το κόκκινο των Ρεπουμπλικάνων η Μελάνια Τραμπ περπάτησε, μόνη της, στο Εθνικό Συνέδριο του κόμματος στο Μιλγουόκι συνοδεία κλασικής μουσικής, ξεφεύγοντας από την κάντρι και τις ροκ μπαλάντες που ακούγονταν όλη την εβδομάδα για να βρεθεί τελικά στο πλευρό του συζύγου της.

«Λαμπερή, έμοιαζε περισσότερο να περπατάει σε πασαρέλα παρά σε πολιτικό συνέδριο. Φαινόταν απόμακρη όπως πάντα», σχολιάζει το βρετανικό BBC.

Τον συνόδευσε στη σκηνή μετά την ομιλία του, περπατώντας προς το βήμα, λίγο πριν τα μπαλόνια πέσουν πάνω στο πλήθος. Ο Ντόναλντ Τραμπ την υποδέχτηκε με μια αγκαλιά, το ζευγάρι μοιράστηκε ένα φιλί στο μάγουλο.

Στη συνέχεια, της έπιασε το χέρι και περπάτησαν στη σκηνή, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ τους ακολουθούσαν.

Από τότε που ο σύζυγός της εξελέγη για πρώτη φορά το 2016, «η Μελάνια Τραμπ έχει σπάσει όλους τους κανόνες της αμερικανικής προεδρικής πολιτικής», σημειώνει το δημοσίευμα.

Στον Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Τραμπ, ήταν μια απομονωμένη φιγούρα σε σύγκριση με άλλες πρώτες κυρίες, εστιάζοντας σε έναν στενό κύκλο ενδιαφερόντων. Το εθνικό αρχείο των ΗΠΑ την περιγράφει ως «πρέσβειρα της καλοσύνης» και υπέρμαχο των θεμάτων των παιδιών.

μελάνια

Και από τότε που ο σύζυγός της έφυγε από τον Λευκό Οίκο, δεν την είδαμε ποτέ στο πλευρό του σε πολλές περιπτώσεις που το κοινό θα περίμενε να είναι εκεί.

Δεν ήταν εκεί, όταν εκείνος έβγαλε τη φωτογραφία του στην Ατλάντα. Δεν ήταν στη Νέα Υόρκη, όταν έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος που καταδικάστηκε για έγκλημα. Και δεν ήταν εκεί, ούτε όταν Ο Τραμπ κέρδισε επίσημα το προεδρικό χρίσμα του κόμματός του, για τρίτη φορά, την περασμένη Δευτέρα.

«Η Μελάνια κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε η Mary Jordan, η οποία έγραψε το «The Art of her Deal», μια βιογραφία για την πρώην πρώτη κυρία.

«Είναι έντονα ανεξάρτητη και δεν θα κάνει κάτι μόνο και μόνο επειδή το κάνουν άλλοι άνθρωποι. Δεν αισθάνεται καμία υποχρέωση να το κάνει».

μελάνια

Τη Δευτέρα (15.07.2024), όταν ο Τραμπ μπήκε στον χώρο του συνεδρίου στο Μιλγουόκι και τον υποδέχτηκαν θερμά, μετά την επιβίωσή του από την απόπειρα δολοφονίας, η απουσία της Μελάνια ήταν ιδιαίτερα εμφανής.

Σίγουρα έγινε αντιληπτή από τους Ρεπουμπλικάνους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

«Η Μελάνια είναι η πιο αινιγματική πρώτη κυρία στη σύγχρονη ιστορία και σπάνια ακούμε τι σκέφτεται. Εξαίρεση αποτέλεσε η μακροσκελής δήλωση που εξέδωσε μετά τους πυροβολισμούς με στόχο τον σύζυγό της, η οποία διαβάζεται σαν να την υπαγόρευσε απευθείας η ίδια» σημειώνει το BBC.

Η πρώην πρώτη κυρία αποκάλεσε τον ένοπλο «τέρας» και περιέγραψε τη στιγμή που είδε τη σφαίρα να χτυπά το αυτί του συζύγου της στη συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του.

Η πρώην πρώτη κυρία αποκάλεσε τον ένοπλο «τέρας» και περιέγραψε τη στιγμή που είδε τη σφαίρα να χτυπά το αυτί του συζύγου της σε μια συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του. «Ένα τέρας που αναγνώρισε τον σύζυγό μου ως μια απάνθρωπη πολιτική μηχανή προσπάθησε να χτυπήσει το πάθος του Ντόναλντ – το γέλιο, την εφευρετικότητα, την αγάπη του για τη μουσική και την έμπνευσή του», ανέφερε η Μελάνια σε μια συγκινητική δήλωση στο Χ το πρωί της Κυριακής.

«Ένα τέρας που αναγνώρισε τον σύζυγό μου ως μια απάνθρωπη πολιτική μηχανή προσπάθησε να χτυπήσει το πάθος του Ντόναλντ – το γέλιο, την εφευρετικότητα, την αγάπη του για τη μουσική και την έμπνευσή του», ανέφερε η Μελάνια σε μια συγκινητική δήλωση στο Χ το πρωί της Κυριακής.

«Εμφανίζεται όταν ο Τραμπ τη χρειάζεται πραγματικά»
Οι πρώτες κυρίες κρίνονται πάντα για την εικόνα που προβάλλουν, τους σκοπούς που υιοθετούν και τα ρούχα που φορούν.

Αλλά η Μελάνια Τραμπ είναι η πρώτη που στο παρελθόν υπήρξε επαγγελματίας μοντέλο.

Φαίνεται υπέροχη στις φωτογραφίες και γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη της εικόνας της.

Σύμφωνα με το newsit, προσφέροντας τόσες λίγες ευκαιρίες για φωτογραφίες, κάνει την κάθε μία πιο ισχυρή από την άλλη.

«Είναι πολύ έξυπνη και έχει καλλιεργήσει αυτό το προφίλ της μυστηριώδους γυναίκας που όταν εμφανίζεται είναι μεγάλη υπόθεση», λέει η κ. Jordan.

«Δεν εμφανίζεται πολύ συχνά, αλλά εμφανίζεται όταν ο Ντόναλντ Τραμπ τη χρειάζεται πραγματικά».

Η απουσία της μπορεί, μερικές φορές, να είναι η δύναμή της…

 

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο μπλακ άουτ: «Μπλε οθόνη θανάτου» από τα Windows, προβλήματα σε τράπεζες, αεροδρόμια και ΜΜΕ

Καύσωνας: Πότε θα πάρουμε ανάσα, έρχονται θερμικές καταιγίδες, τι λένε οι μετεωρολόγοι

Σύνοδος Πρυτάνεων: Στην Πάτρα σήμερα ο Κυριάκος Πιερρακάκης, τα τέσσερα αγκάθια των πανεπιστημίων

Μηχανογραφικό 2024: Επέλεξαν σπουδές στον τόπο τους, μέχρι πότε και τι αλλαγές μπορούν να γίνουν

Εισβολή χάκερ στο Κτηματολόγιο: Απέκτησαν πρόσβαση στη βάση δεδομένων