Αρκαδία: Χτυπούσαν τον 64χρονο ακόμα και όταν λιποθύμησε ,γλεντούσαν με αλκοόλ για 12 ώρες

Λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο του 64χρονου στη Βόρεια Κυνουρία της Αρκαδίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

64χρονο

Λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο του 64χρονου στη Βόρεια Κυνουρία της Αρκαδίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας και όπως όλα δείχνουν υπήρχε μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ στο γλέντι της βάφτισης.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 64χρονος ξεψύχησε το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Άγιος Πέτρος της Αρκαδίας, μετά από καυγά που ξέσπασε σε γλέντι βάφτισης. Για τον θάνατο του 64χρονου συνελήφθη ένας 41χρονος και μια 34χρονη.

 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε βάφτιση στο χωριό. Το γλέντι ήταν μεγάλο και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, καλεσμένος που μίλησε στο newsit.gr περιέγραψε πως όταν «σχόλασε» το γλέντι της βάφτισης, έφυγαν υποβασταζόμενοι από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και συνέχισαν στο διπλανό καφενείο.

Μάρτυρας περιγράφει στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Γλέντι από βαφτίσια ήταν, περίπου διακόσια άτομα. Το τραπέζι της βάφτισης έγινε σε ένα κεντρικό μαγαζί στην πλατεία του χωριού από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Οι καλεσμένοι κυρίως ήταν νέοι γιατί και το ζευγάρι ήταν μικρό σε ηλικία, τριάντα με σαράντα χρονών περίπου. Ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν κάτι σαν παρεξήγηση, όχι όμως φονικό βέβαια».

 

Ο ίδιος εξήγησε: «Όταν για δώδεκα ώρες πίνεις ουίσκι και διάφορα άλλα τέτοια… πόσο μπορεί να κρατήσει ένας άνθρωπος και να μην παρεξηγηθεί μέχρι και με τη… μύγα που πετάει. Πέρασαν οι ώρες, έπιναν, έπιναν και παρεξηγήθηκαν για το τίποτα».

Σημείωσε πως κάποια στιγμή παρατηρήθηκε κάποια γκρίνια «ανάμεσα στον 41χρονο και την 34χρονη και στη συνέχεια αποχώρησαν μαζί με κάποιους ακόμη και πήγαν δίπλα σε ένα καφενείο να συνεχίσουν. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τόσο πιωμένοι που παραπατούσαν, άλλοι πάλι υποβασταζόμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο καφενείο που βρισκόταν δίπλα».

«Ανάμεσα τους ήταν και ο 64χρονος, ο οποίος είπε μια κουβέντα στην 34χρονη και εκεί ξεκίνησε μια λεκτική διαμάχη» σημείωσε ο ίδιος.

«Μετά έγινε ότι έγινε, στο καφενείο μέσα» σημείωσε και τόνισε: «Χτυπήθηκε ο 64χρονος θανατηφόρα και μάλιστα δεν ήταν μόνο ο 41χρονος που χτύπησε τον 64χρονο, ήταν και άλλοι που τον χτυπούσαν, αλλά από ότι φαίνεται πήρε την ευθύνη όλη πάνω του ο 41χρονος».

«Πολλά χτυπήματα ήταν στο λαιμό και εκεί είναι επικίνδυνο το σημείο. Ο 64χρονος λιποθύμησε σε πρώτη φάση αλλά είχε ακόμη τις αισθήσεις του και συνέχισαν να τον χτυπάνε ενώ ήταν πεσμένος με κλωτσιές, συνεχίστηκε το ξύλο και μετά» σημείωσε.

Αρκαδία: Ζευγάρι συνελήφθη για τη δολοφονία του 64χρονου, έπειτα από καυγά σε βαφτίσια

«Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία, ήρθε και το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς είχε τελειώσει, δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι» κατέληξε ο ίδιος κάτοικος της περιοχής.

Φίλος του 64χρονου μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως: «Ο 64χρονος έμενε εδώ στο χωριό, ήτανε φίλος μου, μια χαρά παλικάρι!».

«Ελάτε στο χωριό να σας πουν τα καλύτερα λόγια. Ήταν ένας άνθρωπος που βοήθαγε όλο τον κόσμο» συνέχισε.

«Δούλευε μεροκάματα παντού και οικοδομή. Πολύ δουλευταράς και πιάνανε τα χέρια του και βοηθούσε τους πάντες».

Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο κατασκευαστής Μπάμπης Βωβός – Η λιτή ανακοίνωση

Και η Πάτρα στο πλάνο κοινωνικές κατοικίες – Θα κατασκευαστούν σε εκτάσεις του Δημοσίου

Έβρος: Τη γλίτωσε για 2 χιλιοστά ο συνοριοφύλακας – Διακινητές μεταναστών πυροβόλησαν; ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης: Δεν νοείται η Κύπρος να παραμένει διαιρεμένη 50 χρόνια

Φωτιά στο Πήλιο: Επιχειρούν αεροπλάνα και ελικόπτερο κοντά στην παραλία του Οβριού

Πάτρα: Φυλακισμένη η Άνω Πόλη, ένας ακόμα χρόνος παράτασης στα έργα ανάπλασης