Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή λαθραίων καπνικών

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

συλλήψεις

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο Κερατσίνι για κατοχή πλήθους λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Οσον αφορά το αεροδρόμιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 62χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στο επίπεδο των αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και μετά από έρευνα στις αποσκευές του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.030 πακέτα τσιγάρα χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στο Κερατσίνι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, τρεις αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για τη δράση 36χρονου αλλοδαπού που διακινεί λαθραία καπνικά προϊόντα στην περιοχή του Κερατσινίου, διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου, παρουσία και ακόμα δύο αλλοδαπών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 265 λαθραία καπνικά προϊόντα χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.