Ζώδια: Tοξότη, ξεκινά μια αρκετά ευχάριστη περίοδος – Θα θελήσεις να αποκτήσεις εμπειρίες και γνώσεις

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Σήμερα, ο Ήλιος στον Λέοντα θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, οπότε καλούμαστε να επιδείξουμε αρκετή ψυχική δύναμη και αντοχή. Είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος, είτε γιατί έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο, ωθούμαστε να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα, καταστρέφοντας ό,τι είναι παλιό, άχρηστο, μας ταλαιπωρεί ή μας βλάπτει, να ξεμπερδέψουμε με ό,τι δε σώζεται, να μηδενίσουμε το κοντέρ και να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή.

Τα ξεκαθαρίσματα, οι σκληρές αλλά κι οι καθοριστικές αποφάσεις είναι μονόδρομος όπως επίσης το να ανακαλύψουμε τη ρίζα του κάθε προβλήματος, προκειμένου να το λύσουμε. Κι όπως συμβαίνει πάντα, αν εμείς το φοβηθούμε, θα το βιώσουμε από την άλλη πλευρά.

 

 

 

Κριός

Ήδη από εχτές ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στον 5ο σου, και ξεκινά για εσένα μια χαρούμενη περίοδος, όπου μπορείς να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, να ξεκουραστείς, να ασχοληθείς με διάφορα χόμπι και κυρίως να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν. Θα έχεις μια αρκετά δημιουργική περίοδο, θα εκφράζεις την προσωπικότητα σου, θα έχεις αισιόδοξη διάθεση και χρόνο για να αφιερώσεις στα παιδιά σου. Ωστόσο για σήμερα που σχηματίζεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου, θα δεχτείς προκλήσεις από ισχυρά άτομα του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα «να τσιμπήσεις», να αντιδράσεις για να δείξεις την υπεροχή σου και ο/η καλύτερος/η ας νικήσει. Απόφυγε να κάνεις επίδειξη δύναμης κυρίως αν δεν έχεις συμπαράσταση από πουθενά.

 

 

Tαύρος

Με τον Ήλιο να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο σου, ξεκινά μια περίοδος που θα σε απασχολήσουν θέματα σπιτιού, γονιών, ακινήτων και περιουσιακών. Είναι πολύ πιθανό την καλοκαιρινή σου άδεια να την «σπαταλήσεις» προκειμένου να ανακαινίσεις το σπίτι σου, να φροντίσεις για τις ανάγκες της οικογένειας σου, ακόμη και να φιλοξενήσεις δικούς σου ανθρώπους. Για σήμερα πάντως αυτό δεν θα είναι εύκολο να συμβεί με την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον 10ο σου, μιας και θα δεχτείς ισχυρές πιέσεις στον επαγγελματικό σου χώρο από ανθρώπους που έχουν και την δύναμη και την ευκαιρία να σε καταστρέψουν, εν ριπή οφθαλμού. Είναι προτιμότερο να μην αντισταθείς, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου χωρίς να αντιδράσεις βίαια ή σπασμωδικά και…«πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

 

 

Δίδυμοι

Από εχτές ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο σου και ολοένα θα αυξάνεται η διάθεση σου για μετακινήσεις, επικοινωνία, συναλλαγές και δοσοληψίες. Θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και με άνεση θα εκφράζεις τις απόψεις και τις επιθυμίες σου. Αν υπήρξαν παρεξηγήσεις και προβλήματα στις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να τις εξομαλύνεις. Για σήμερα πάντως που ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου, απόφυγε συζητήσεις που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, με το εξωτερικό ή με σπουδές, με ανθρώπους εμμονικούς που θα προσπαθήσουν με φανατισμό να σου επιβάλλουν τις απόψεις τους. Δέξου πως ο καθένας έχεις τις δικές του πεποιθήσεις και πήγαινε παρακάτω χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς από τους οποίους θα βγεις χαμένος/η.

 

Kαρκίνος

Με τον Ήλιο να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο σου, ξεκινά μια περίοδος που θα γίνεις περισσότερο κτητικός/η και εξαρτημένος/η, τόσο από τα υλικά αγαθά όσο και από τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου και θεωρείς κτήμα σου. Θα προκύψουν περισσότερα έξοδα εξαιτίας της καταναλωτικής σου μανίας αλλά και γιατί θα θελήσεις να περάσεις άνετα και πλουσιοπάροχα. Ωστόσο για σήμερα που ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, το πιθανότερο είναι να πιεστείς εξαιτίας οφειλών, δανείων, αποζημιώσεων ή κληρονομικών θεμάτων και να «πνιγείς». Οι εμμονές, οι φοβίες και οι ανασφάλειες θα σε κάνουν να αντιδράς άσχημα και θα χάνεις την ψυχραιμία σου. Σε καμία περίπτωση μην ρισκάρεις, ή δανείσεις χρήματα ενώ δεν αποκλείεται το ταίρι σου να προσπαθήσει ύπουλα να σου επιβληθεί.

 

Λέων

Από εχτές ο Ήλιος πέρασε στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο σου και ξεκινά μια περίοδος που θα λάμψεις δια της παρουσίας σου. Περίοδος που θα ασχοληθείς με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες παραμερίζοντας όμως των υπολοίπων. Θα είσαι κοινωνικός/η, εξωστρεφής και περισσότερο εγωκεντρικός/η από κάθε άλλη φορά αφού θα αποζητάς διακαώς τον θαυμασμό των άλλων. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προκύψουν αρκετές γνωριμίες. Για σήμερα πάντως που ολοκληρώνεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, οι σχέσεις γενικότερα αλλά και ειδικότερα οι προσωπικές, θα είναι πολύ πιεστικές. Θα μοιάζουν με διαρκή πάλη για το ποιος/ποια θα είναι αυτός/η που υπερισχύσει, ποιος/ποια είναι πιο δυνατός/η που θα καταφέρει τελικά να επιβάλλει «τα θέλω» και τους κανόνες του/ης.

 

Παρθένος

Ήδη από εχτές ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο σου και ξεκινά μια περίοδος που θα γίνεις περισσότερο μυστικοπαθής, διαισθητικός/η ευαίσθητος/η και δεκτικός/η στα εξωτερικά ερεθίσματα του περιβάλλοντος σου. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να βγουν μυστικά στην επιφάνεια, φοβίες και ανασφάλειες. Πολύ περισσότερο σήμερα που ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου. Για να απαλλαγείς από την θλίψη που θα σου φέρουν δυσάρεστες εμπειρίες και καταστάσεις, θα πρέπει είτε να ζητήσεις βοήθεια, είτε να είσαι προσεκτικός/η στις συναναστροφές σου και να αποφεύγεις ανθρώπους επικίνδυνους που μπορεί να σε παρασύρουν. Προσπάθησε να βρίσκεσαι με ανθρώπους πιο φωτεινούς και αισιόδοξους που δεν θα εντείνουν τις φοβίες σου. Γενικότερα σήμερα απόφυγε να προσπαθήσεις να ξεδιαλύνεις καταστάσεις γιατί όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα βρεις την ρίζα του κακού.

 

Zυγός

Ήδη από εχτές ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο σου και ξεκινά μια αρκετά κοινωνική και φωτεινή περίοδος, που θα μπορέσεις να βρεθείς με περισσότερο κόσμο, να δημιουργήσεις νέες κοινωνικές σχέσεις και φιλίες με ανθρώπους που θα έχουν την δύναμη να στηρίξουν τις ιδέες και τα σχέδια σου. Θα πάρεις μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες μιας και είναι εποχή που θα θελήσεις να βάλεις νέους στόχους για την επόμενη σεζόν. Για σήμερα πάντως καλό είναι να αναβάλλεις παρόμοια σχέδια γιατί με την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου θα βρεις σθεναρές αντιστάσεις. Αν επιλέξεις σήμερα το βράδυ να βγεις να διασκεδάσεις απόφυγε κακόφημα στέκια ή να δώσεις σημασία σε κομπλεξικούς ανθρώπους που θα θελήσουν να κάνουν επίδειξη δύναμης και ισχύς.

 

 

Σκορπιός

Με τον Ήλιο να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο σου, την αμέσως επόμενη περίοδο θα έχεις την ευκαιρία μέσω των κοινωνικών και επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου. Απόφυγε να δείξεις αλαζονεία και να είσαι σίγουρος/η πως θα έχεις αυτοπροβολή και φήμη. Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν γι’ αυτό φρόντισε να τις εκτιμήσεις σωστά. Για σήμερα πάντως που ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, θα παρουσιαστούν προβλήματα με έναν από τους γονείς σου, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η αποδοτικότητα σου. Παιχνίδια εξουσίας, επιβολής και δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, θα σε ωθήσουν σε κακή συμπεριφορά, εγωιστικές διαθέσεις, εκδικητικές και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου αν δεν θέλεις κάποιες σχέσεις να τελειώσουν οριστικά.

 

Tοξότης

Με τον Ήλιο να έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στον 9ο σου, ξεκινά μια αρκετά ευχάριστη περίοδος ειδικά αν είσαι μαθητής/τρια και ετοιμάζεσαι για σπουδές. θα σου φέρει αισιόδοξη διάθεση, ανάγκη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες και την επιθυμία να ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Θα θελήσεις να αποκτήσεις εμπειρίες και γνώσεις μέσα από ένα ταξίδι στον εξωτερικό, ώστε να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες. Θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και με τις γνώσεις σου θα εντυπωσιάζεις τους/ις άλλους/ες. Ωστόσο για σήμερα με την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον 3ο σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις συζητήσεις σου ώστε να μην πάρουν την μορφή επιβολής απόψεων που θα κουράσουν και θα πιέσουν τους/ις συνομιλητές/τριες σου, να βγάλουν τον κακό τους εαυτό.

 

Αιγόκερως

Από εχτές ο Ήλιος πέρασε στον 8ο σου για να ανακινηθούν θέματα που σχετίζονται με χρέη, δάνεια αλλά και με τον ψυχικό σου κόσμο. Είναι μια περίοδος που μυστικά και συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και οτιδήποτε δεν σου κάνει, μπορείς να το αποβάλλεις και να το διώξεις από την ζωή σου. Οτιδήποτε απαγορευμένο θα σε ελκύει, θα έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση και αυξημένη σεξουαλικότητα. Για σήμερα που ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, θα πιεστείς να πληρώσεις χρέη και οφειλές, θα είσαι πολύ κτητικός/η και μέσω των οικονομικών σου απολαβών θα προσπαθήσεις να επιβληθείς με πλάγιους τρόπους στον/η αγαπημένο/η σου. Αν έχεις διαμάχες για οικονομικά θέματα και αντιδικίες, να θυμάσαι πως έχεις όλα τα χαρτιά κρυμμένα στο μανίκι σου.

 

 

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να έχει περάσει στον 7ο σου και στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά μια κοινωνική περίοδος, με διακοπές, προσκλήσεις, συναντήσεις, νέες γνωριμίες και συνεργασίες. Η σχέση με το ταίρι σου θα έρθει στο προσκήνιο και όλα τα θετικά και αρνητικά της σχέσης σας, θα βγουν στην επιφάνεια. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως θα μπορέσεις να μπεις στην θέση του/ης και να δεις κάποιες καταστάσεις από την δική του πλευρά, να δείξεις κατανόηση και να γίνεις περισσότερο υποχωρητικός/η. Για σήμερα πάντως, μόνο υποχωρητικός/η δεν θα είσαι αφού με την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου, θα προσπαθήσεις να πάρεις τον έλεγχο και να επιβληθείς, με παράδοξους και πλάγιους τρόπους, κάνοντας του/ης τα νεύρα κουρέλια. Το ζητούμενο δεν είναι να αποδείξεις την δύναμη σου αλλά να την χαλιναγωγήσεις.

 

 

Ιχθύες

Με τον Ήλιο από εχτές να έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο σου, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ενδιαφερθείς για την υγεία σου, κάνοντας εξετάσεις ρουτίνας ενώ δεν αποκλείεται μέσω εναλλακτικών μεθόδων να προσπαθήσεις να αποβάλλεις το άγχος και τις τοξίνες από τον οργανισμό σου. Επειδή θα αυξηθούν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου, μην αμελήσεις την διατροφή σου και την ξεκούραση σου. Κάποιες αγγαρείες στον εργασιακό χώρο θα σε κουράσουν, δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσεις να τις αποφύγεις. Με τον Ήλιο να σχηματίζει σήμερα αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, θα νιώσεις μεγάλη σωματική και συναισθηματική πίεση με αποτέλεσμα να βγουν διάφορες φοβίες και απωθημένα, ενώ επί πρακτικού απόφυγε κακόφημα στέκια και τυχόν παράνομες δραστηριότητες που θα σε βλάψουν.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Μπήκε πλαφόν στον αριθμό κηδειών στα δημοτικά Κοιμητήρια

Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση,του έκαναν 60 ράμματα στο κεφάλι

Τζένιφερ Λόπεζ: Πάρτι-υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της

ΔΥΠΑ: Νέο site για τις σχολές κατάρτισης schools.dypa.gov.gr