Βαλάσης: «Εχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό από πολύ μικρός, ήρθε και μου μίλησε»

Ο ηθοποιός Ηλίας Βαλάσης, αναφερόμενος στις σχέσεις του με τις γυναίκες παραδέχθηκε πως υπήρξε πολύ χειριστικός.

Βαλάσης

Στα δύσκολα παιδικά χρόνια, στο θέατρο και την τηλεόραση, τις οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά του και το παρασκήνιο των γυρισμάτων στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», αναφέρθηκε ο ηθοποιός Ηλίας Βαλάσης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές», στην τηλεόραση του One

Επίσης, αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες παλαιότερα και στην πίστη του στον Χριστό.

«Η συμπεριφορά μου με τις γυναίκες ήταν πολύ κακή, ήξερα πώς να τις εκμεταλλευτώ, πως να τις χειριστώ. Ο χειρισμός απέναντι στις γυναίκες… Εγώ από δώδεκα χρονών ήμουν μέσα στα μπουζούκια, οι λουλουδούδες με έκαναν άντρα πολύ γρήγορα. Οπότε όλο αυτό το κόλπο το ερωτικό, το σεξιστικό, το πώς θα πλησιάσω μια γυναίκα το είχα πάρα πολύ εύκολα. Ήξερα τι ζητάνε οι γυναίκες, ήξερα πώς να το ζητήσω και πώς θα το έχω», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Υπήρξα απόλυτα χειριστικός με τις γυναίκες, για ποιο λόγο; Και πολύ χειριστικός απέναντί τους, τις έβαζα να κάνουν αδιανόητα πράγματα, γιατί κι εγώ έλεγα ότι όλες έτσι είναι. Γιατί, πώς, γιατί τα έβαλες όλα σε ένα σωρό;».

«Έχω σοβαρή εξάρτηση με τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα. Ήρθε μια μέρα και μου μίλησε, είναι λίγο μεταφυσικό αυτό που σου λέω αλλά δεν ήταν στη φαντασία μου αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε. Και ήμουν πολύ μικρός, δεν είχα κάποιο ψυχολογικό να αντιμετωπίσω. Ήμουν πολύ μικρός και ήρθε και με ταρακούνησε. Από τότε τον αισθάνομαι, είναι γύρω μου, είναι μέσα μου είναι παντού. Ήταν κάτι πολύ αληθινό, πολύ ζωντανό, πολύ ταρακούνημα, πολύ ξύπνιο. Πίστεψε με είμαι πολύ καλά στα μυαλά μου», δήλωσε ο Ηλίας Βαλάσης.