Συνελήφθη άνδρας στον Πύργο για απόπειρα ανθρωποκτονίας ανήλικης

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πύργο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και δεύτερος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα ακόμη δύο άνδρες τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις 22-7-2024 το απόγευμα, στον Πύργο, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο πρώτος κατηγορούμενος, διαπληκτίστηκε με τον δεύτερο κατηγορούμενο και οδηγώντας αυτοκίνητο, αποπειράθηκε να παρασύρει την 14χρονη κόρη του δεύτερου κατηγορούμενου, ενώ επιπλέον κατηγορείται ότι προσέκρουσε σκοπίμως σε δύο αυτοκίνητα, που ανήκουν στον δεύτερο κατηγορούμενο και στον αδερφό του.

Στη συνέχεια ο δεύτερος συλληφθείς ενεργώντας από κοινού με τον αδερφό του και έναν ακόμη άνδρα, τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο ρόπαλο και μεταλλική βέργα τον πρώτο συλληφθέντα, προκάλεσαν φθορές στο όχημα του και τον απείλησαν με πιστόλι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.