«Προστάτης» του Μπάιντεν ο Τραμπ – Οι επικρίσεις και η «βαναυσότητα» απέναντι στον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Όσα είπε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Τραμπ

Είναι άγνωστο αν ο Ντόναλντ Τραμπ εξέπληξε τους οπαδούς του, το πιθανότερο είναι όμως πως «αιφνιδίασε» τον Τζο Μπάιντεν, καθώς εμφανίστηκε ως «υπερασπιστής» του απέναντι στα «βάναυσα» στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει πως τα στελέχη αυτά «προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα» σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ.

Μιλώντας – πού αλλού; – στο Fox News, το κανάλι που αγαπούν οι Ρεπουμπλικάνοι και τους στηρίζει παντοιοτρόπως, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι στελέχη των Δημοκρατικών «εκδίωξαν» τον Τζο Μπάιντεν, στον οποίο μάλιστα φέρθηκαν «βάναυσα».

«Τον ανάγκασαν να φύγει, η Πελόζι, ο Ομπάμα και άλλλοι», είπε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεφωνικής συνέντευξής του.

«Τους έβλεπα στην τηλεόραση, ήταν τόσο ευγενικοί, “Ω ναι, αγαπάμε τον Τζο, αγαπάμε τον Τζο”. Αλλά στο παρασκήνιο, ξέρω πολύ καλά ότι ήταν βάναυσοι» απέναντί του, δήλωσε ο Τραμπ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις αμερικανικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου έστρεψε τα βέλη του και εναντίον της Κάμαλα Χάρις – που εκτός απροόπτου θα είναι η αντίπαλός του εκ μέρους των Δημοκρατικών – λέγοντας πως «είναι χειρότερη» από τον Μπάιντεν.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εξήγησε στους συμπατριώτες του χθες βράδυ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού διαγγέλματός του, πως αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκστρατεία για την επανεκλογή του στο αξίωμα τον Νοέμβριο προκειμένου να «σωθεί η δημοκρατία» στη χώρα και να δώσει τόπο σε «νεότερες φωνές».

Για τον Τραμπ, το διάγγελμα του Μπάιντεν ήταν «ελάχιστα κατανοητό και τόσο κακό», όπως ανέφερε σε ανάρτηση στην προσωπική πλατφόρμα του Truth Social.

Διαβάστε επίσης:

 

«Με ξεγύμνωσε, πάγωσα σαν να ήμουν νεκρή…»: Τι αναφέρει η πρωταθλήτρια στη μήνυσή της σε βάρος του πρώην προπονητή της

Κασσελάκης: Διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη

Οικονομόπουλος: «Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες και να κάνουμε τον σταυρό μας» ΒΙΝΤΕΟ

Οι έξι αλλαγές που έρχονται από το φθινόπωρο σε συντάξεις και ασφαλιστικό