Νεκρή η διάσημη Ρωσίδα youtuber MotoTanya

Η είδηση διέρρευσε στο διαδίκτυο με τους fans της ανά τον κόσμο να μην μπορούν να το πιστέψουν και να κατακλύζουν τα προφίλ της με σχόλια θρήνου για την απώλειά της.

youtuber

Σαν βόμβα έπεσε στον χώρο η είδηση του θανάτου της διάσημης youtuber από τη Ρωσία MotoTanya.

Η 38χρονη Tatyana Ozolina που είχε χαρακτηριστεί η ωραιότερη αναβάτρια μοτοσυκλέτας στη Ρωσία, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Τουρκία. Με 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και συνολικά γύρω στα 8 εκατομμύρια σε όλες τις πλατφόρμες η MotoTanya ήταν κυριολεκτικά περιζήτητη και κούκλα.

Είχε κερδίσει βραβεία ως «η ταξιδιωτική blogger της χρονιάς για το 2023» και έχει αναδειχθεί και Motoblogger της χρονιάς 2023 και ήταν μαμά ενός κοριτσιού 13 ετών.

Όπως έχει γίνει γνωστό η αναβάτης έκανε οδοιπορικό στη γειτονική Τουρκία με τον φίλο της Onur Obut. Οι δύο συνταξιδιώτες βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο Milas-Soke όταν συγκρούστηκαν με φορτηγό με την Tatyana Ozolina να χάνει τη ζωή της στο σημείο και τον φίλο της να μεταφέρεται πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Πάντα σύμφωνα με όσα έχουν μαθευτεί για το θανατηφόρο τροχαίο η Tatyana -άγνωστο γιατί- έχασε τον έλεγχο της μηχανής της και έγινε το κακό.

Η είδηση διέρρευσε στο διαδίκτυο με τους fans της ανά τον κόσμο να μην μπορούν να το πιστέψουν και να κατακλύζουν τα προφίλ της με σχόλια θρήνου για την απώλειά της.

πηγή: Womenonly.gr

 

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η μεγάλη ώρα έφθασε, τι θα δούμε στην αποψινή Τελετή Εναρξης στο Παρίσι

Ξέγνοιαστες διακοπές στη Φολέγανδρο χωρίς αυτοκίνητο

Η Google γιορτάζει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού με ένα Doodle

Σαν σήμερα 26 Ιουλίου 1996 ο Πύρος Δήμας κατακτά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, τι άλλο συνέβη