Ζώδια: Tοξότη, ενώ είναι μια περίοδος που θέλεις να ξεφύγεις από υποχρεώσεις και καθήκοντα, θα έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές δραστηριότητες και όχι μόνο

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Από εχθές, ο Ερμής πέρασε στην Παρθένο και, μέσα στο καλοκαιρινό mood, δύσκολα θα συμβαδίσουμε με τις αρχές του, καθώς οι περισσότεροι είτε βρίσκονται σε διακοπές είτε προετοιμάζονται και λίγοι είναι αυτοί που έχουν επιστρέψει στον πάγκο τους. Όπως και να έχει, θα επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα και λεπτομέρειες, θα είμαστε πιο οργανωμένοι, ενώ πολλά θα είναι αυτά που θα χρειαστεί να μελετήσουμε και να μάθουμε.

Επιπλέον, ο τρόπος σκέψης μας θα είναι πιο σαφής, λογικός και ξεκάθαρος, θα γίνουμε προνοητικοί, ενώ θα αποφεύγουμε την υπερβολική διαχυτικότητα, τα μεγάλα λόγια και τις χειρονομίες.

 

Κριός

Από χθες ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο σου για να σε κάνει την αμέσως επόμενη περίοδο περισσότερο αναλυτικό και οργανωτικό στην σκέψη, δίνοντας σου την δυνατότητα να μπορέσεις να διαχειριστείς με πρακτικότητα, θέματα της καθημερινότητας σου μέσα στο σπίτι, ή στον χώρο της εργασίας. Παράλληλα θα ενδιαφερθείς για έναν τρόπο ζωής περισσότερο υγιεινό, μιας και το άγχος από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις θα ανέβη δραματικά. Έτσι δεν αποκλείεται να κάνεις εξετάσεις υγείας, να βελτιώσεις την διατροφή και το πρόγραμμα σου και να προσθέσεις βιταμίνες που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σου. Κατά τ’ άλλα η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σου ωστόσο το βράδυ θα περάσει στον Ταύρο στον 2ο σου και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή για να σε κάνει λίγο περισσότερο υλιστή και καλοπερασάκια.

 

Ταύρος

Ήδη από χθες που ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο της Παρθένου στον 5ο σου, ξεκίνησε μια περίοδος που αν μη τι άλλο, θα έχεις ευχάριστες, αισιόδοξες σκέψεις και πλάνα. Θα φροντίζεις να έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις τόσο με τα παιδιά σου, όσο και με τον/η ερωτικό/η σου σύντροφο και κυρίως, να κάνετε όμορφα σχέδια για διασκεδάσεις και νέα χόμπι. Μπορεί για παράδειγμα να αποφασίσετε να πάρετε ένα κατοικίδιο. Θα έχεις χιούμορ, θα επιλέξεις διάφορα μέρη διασκέδασης και ψυχαγωγίας, παντού και πουθενά, θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις, βόλτες και μπάνια στην εξοχή. Στον εργασιακό σου χώρο, θα έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις τα ταλέντα σου. Το πέρασμα της Σελήνης σήμερα στο ζώδιο σου στον 1ο σου και το τρίγωνο της με τον Ερμή, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ευκολία.

 

Δίδυμοι

Με τον Ερμή από εχτές να έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο σου, την επόμενη περίοδο θα τονιστεί το ενδιαφέρον σου για το σπίτι και την οικογένεια σου. Μπορεί να εργαστείς μέσα από το σπίτι, να ασχοληθείς με επιδιορθώσεις και πρακτικά ζητήματα του σπιτιού, ή να κάνεις αλλαγές και να δέχεσαι κόσμο. Θα περιοριστεί η κοινωνικότητα σου και θα προτιμάς την παρέα της οικογένειας σου ή ανθρώπων που συνδέεσαι στενά μαζί τους, θα επηρεάζεται η κρίση σου και θα γίνεσαι υποκειμενικός/η. Θα έχεις τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν και θα κάνεις ξανά και ξανά τις ίδιες συζητήσεις. Για σήμερα που η Σελήνη αργά το βράδυ θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο σου και σε τρίγωνο με τον Ερμή, θα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις για τις ανησυχίες σου σε ένα κοντινό σου άτομο.

 

Kαρκίνος

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο σου, η επόμενη περίοδος χαρακτηρίζεται από αυξημένες μετακινήσεις και δραστηριότητες της καθημερινότητας σου. Θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα, κινητικότητα και τα τηλέφωνα και το διαδίκτυο θα αρπάξουν φωτιά, προκειμένου να μάθεις όλα τα νέα και να πάρεις πληροφορίες που θα ικανοποιήσουν την περιέργεια σου. Πολλές συναλλαγές και δοσοληψίες, τάση για κουτσομπολιά και αποκάλυψη μυστικών, είτε άλλων, είτε δικά σου, ύστερα από απωθημένα που πλέον δεν διατίθεσαι να κρατήσεις μέσα σου. Θα είσαι καλός/η στις δημόσιες σχέσεις και θα εκφράζεις με ευκολία τις απόψεις σου. Για σήμερα το βράδυ που θα περάσει η Σελήνη στον Ταύρο στον 11ο σου και σε τρίγωνο με τον Ερμή θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα.

 

Λέων

Από χθες ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο σου και η αμέσως επόμενη περίοδος θα σου φέρει την ανάγκη να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Θα προγραμματίζεις τις αγορές σου, τις οφειλές σου και το κύριο μέλημα σου θα είναι να βρεις τρόπους που θα αυξήσουν τα έσοδα σου. Θα γίνουν αρκετές συζητήσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις, εμπορικές συμφωνίες, θα κάνεις την αγοραστική σου έρευνα, ενδεχομένως γενικότερα για ενοικιάσεις ή πωλήσεις, ωστόσο αν δεν προσέξεις, επειδή θα είσαι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι, κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς τσιγγούνης κάτι που δεν ταιριάζει στην φύση σου. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο στον 10ο σου και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή και είναι πιθανό στα πλαίσια μια επαγγελματικής ή κοινωνικής υποχρέωσης να γίνουν συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

 

Παρθένος

Με τον Ερμή να έχει περάσει στο ζώδιο σου στον 1ο σου από εχτές, ξεκινά μια περίοδος που θα τονιστεί η αναλυτική σου σκέψη, η εξυπνάδα σου να λειτουργείς πρακτικά και υπολογιστικά, ενώ γενικότερα θα αυξηθεί η διάθεση σου για επαφές και συζητήσεις. Θα είσαι περισσότερο επικοινωνιακός/η, θα περνάς άπειρες ώρες στο τηλέφωνο και θα δίνεις την εντύπωση ενός ανθρώπου που είναι σε θέση να αντιληφθεί τα πάντα. Θα είσαι αεικίνητος/η, θα νεανίζεις και θα κάνεις παρέα με νεαρότερα άτομα και παράλληλα θα είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες που τόσο πολύ αγαπάς. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 9ο σου και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή. Οι σκέψεις και οι απόψεις σου θα είναι αισιόδοξες και περισσότερο φιλοσοφημένες.

 

 

Zυγός

Ενώ περνάς μια κοινωνική περίοδο με την είσοδο του Ερμή από εχτές στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο σου, σταδιακά, θα αποφεύγεις να εκφράζεις τις πραγματικές σου σκέψεις και τα σχέδια σου. θα έχεις τάση μυστικοπάθειας ενώ δεν αποκλείεται εξαιτίας κάποιων φόβων να θελήσεις να αποτραβηχτείς από τα φώτα και τον κόσμο. Θα κάνεις πολλά σενάρια και είναι πιθανό να δίνεις μεγάλες διαστάσεις σε αυτά που σκέφτεσαι, να έχεις νευρικότητα και δυσκολία στον ύπνο. Γενικότερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανασυντάξεις τα σχέδια σου, να κάνεις έρευνες ακόμη και την αυτοκριτική σου. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο σου και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε εκ βαθέων συζητήσεις με τον/η αγαπημένο/η σου.

 

Σκορπιός

Από χθες ξεκίνησε μια περίοδος που θα έχεις την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο σου. Θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η, θα προσπαθήσεις να δικτυωθείς και να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες με ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινά ιδεώδη, ή που έχετε κοινές δραστηριότητες. Θα έχεις νέους στόχους τους οποίους όμως θα προσεγγίζεις συγκρατημένα σημειώνοντας όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Γενικότερα, θα μοιράζεσαι με τα φιλικά σου πρόσωπα τις ανησυχίες και τα πλάνα σου για το μέλλον. Σήμερα το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο σου και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή. Θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με τον/η αγαπημένο/η σου, να μοιραστείς νέα, απόψεις και ιδέες.

 

Tοξότης

Ενώ γενικότερα είναι μια περίοδος που απεγνωσμένα θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις από υποχρεώσεις και καθήκοντα, με τον Ερμή να έχει περάσει από εχτές στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο σου, θα σου δημιουργηθεί η διάθεση να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές δραστηριότητες και κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Θα είσαι αρκετά καλός/η στις δημόσιες σχέσεις και αυτό γιατί θα φροντίζεις την δημόσια εικόνα σου. Θα είναι μια καλή εποχή για συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων και συμβάσεων, για συζητήσεις συναλλαγές και διαπραγματεύσεις. Θα συμπεριφέρεσαι ευέλικτα και θα κάνεις καλά μελετημένους σχεδιασμούς. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο σου και θα σχηματίσει αργά το βράδυ τρίγωνο με τον Ερμή, θα προγραμματίσεις μέσω γνωριμιών τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου δραστηριότητες.

 

Αιγόκερως

Με το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο στον 9ο σου, την αμέσως επόμενη περίοδο θα τονιστούν θέματα σπουδών, γνώσεων και ταξιδιών. Γενικότερα θα δείξεις ενδιαφέρον για την πνευματική σου εξέλιξη, θα φιλοσοφείς πρόσωπα και καταστάσεις, θα διαβάζεις περισσότερο και θα οργανώσεις ένα ταξίδι που θα σου προσφέρει νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Ενδεχομένως να σε απασχολήσει μια νομική υπόθεση ή να σε πιάσουν ηθικά διλήμματα. Σε κάθε περίπτωση, θα είσαι κοινωνικός/η, μπορεί να κάνεις μια παρουσίαση/ ομιλία και ευχάριστα επικοινωνιακός/η. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 5ο σου και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή και είναι πιθανό να έχεις ευχάριστη συνομιλία και ειδήσεις από το εξωτερικό, κυρίως αν βρίσκεται μακριά το παιδί σου ή ο/η ερωτικός/η σου σύντροφος.

 

Υδροχόος

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο σου, ξεκινάει μια περίοδος που θα έχεις έντονες διαισθήσεις, θα σε απασχολήσουν έντονα υπαρξιακά ζητήματα ενώ επί πρακτικού, θα ασχοληθείς με θέματα δανείων, αποζημιώσεις, κληρονομικές, φορολογικές υποθέσεις, χρήματα του/ης συζύγου και γενικότερα που προέρχονται από τρίτους. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου ώστε να μην έχεις απώλειες, ενώ είναι μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσεις δόσεις και οφειλές ή για να διαπραγματευτείς καλύτερα τους όρους ενός δανείου. Για σήμερα που η Σελήνη το βράδυ θα περάσει στον 4ο σου από το ζώδιο του Ταύρου και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις με την οικογένεια σου για κληρονομικές υποθέσεις και το μοίρασμα της περιουσίας σας.

 

Ιχθύες

Με τον Ερμή από χθες να έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο σου, θα αυξηθεί η δημοτικότητα και κοινωνικότητα σου. Θα προκύψουν μελλοντικές συζητήσεις για συνεργασίες, νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ γενικότερα θα μοιράζεσαι σκέψεις, ιδέες και ειδήσεις με τον/η σύντροφό σου. Θα είσαι διπλωμάτης και θα έχεις την τάση, θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου να τα συζητάς όχι μόνο με το ταίρι σου αλλά και με φίλους/ες ή γνωστούς/ες. Για σήμερα το βράδυ πάντως που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο σου και τρίγωνο με τον Ερμή, θα έχεις την υπομονή να ακούσεις τα προβλήματα των άλλων, θα δείξεις κατανόηση και με την στάση σου θα προσφέρεις παρηγοριά και βοήθεια.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024 – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ η μεγάλη γιορτή στο Παρίσι, «Bonsoir Paris» από τη Lady Gaga

Πάτρα – Γηροκομειό: «Οι εξελίξεις για ιδιοκτήτες δεν θα ‘ναι ευχάριστες»

Δίκη για το Μάτι: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – «Κανένα πλωτό του Λιμενικού δεν υπήρξε»

ΕΟ Πύργου-Κυπαρισσίας: Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία – Τέσσερις νεκροί, μάνα με μωρό ανάμεσα στα θύματα ΦΩΤΟ