Η Αθηνά Οικονομάκου στην Ίμπιζα μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα ,οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αθηνά

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές. Το ζευγάρι, που δεν κρύβει πια τη σχέση του, μετά την Τζια ταξίδεψε στην Ίμπιζα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε στα social media η ηθοποιός.

 

Λίγο καιρό μετά τη ανακοίνωση του διαζυγίου της, από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, η Αθηνά Οικονομάκου ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα.

Αθηνά

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, με την ίδια να ποζάρει στην πισίνα με το μπικίνι της, το οποίο αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τις εντυπώσεις έκλεψε και η selfie φωτογραφία που έβγαλε με τον σύντροφό της.

Αθηνά

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Αθηνά

Διαβάστε ακόμη:

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 14 δήμοι της χώρας, σε χαμηλά επίπεδα η στάθμη της τεχνητής λίμνης του Πηνειού στην Ηλεία

Σάρωσαν και φέτος οι Πατρινοί στις Πανελλαδικές, στην «Π» 11 μαθητες που πέρασαν σε Πανεπιστήμια

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» για εκδήλωση φωτιάς, η πρόγνωση για την Πάτρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι ελληνικές συμμετοχές που θα αγωνιστούν σήμερα Κυριακή

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Αναμένονται οι τοξικολογικές του οδηγού της νταλίκας, είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο τροχαίο

Γάζα: Πολύνεκρος βομβαρδισμός του Ισραήλ σε σχολείο, 12 παιδιά σκοτώθηκαν μετά από επίθεση σε θέσεις της Χεζμπολάχ