Ο Απόλλων, οι εκλογές στον ΑΣ και οι προτεραιότητες

Συνεχίζει στη θέση του προέδρου ο Γιώργος Αθανασίου, συμφωνία με Παπαφωτίου, Αναγνωστόπουλο

Απόλλων

Ο Απόλλων είναι υποχρεωμένος να βαδίσει με τα νέα δεδομένα και από εκεί που πέρυσι τέτοια εποχή προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή του στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ και τη Basket League, τώρα μετά τον «διπλό» υποβιβασμό ολοένα και προσαρμόζεται στη συμμετοχή του στα…αλώνια της National League 1.

Ήδη έχει αρχίσει να χτίζει με προσεχτικά βήματα το ρόστερ και από αύριο, μετά τις εκλογές, θα ξεκινήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Προπονητής θα είναι ο Γιάννης Ψυχογιόπουλος και υπάρχει συμφωνία με έμπειρους και με «μελανόλευκο» παρελθόν παίκτες όπως οι Γ. Μολφέτας, Φ. Παπαφωτίου, ενώ βρίσκεται κοντά σε και παίκτες με εμπειρία από την Κατηγορία όπως ο Α. Χαϊκάλης (27 χρονών, γκαρντ, πέρυσι στο Π. Φάληρο, παλαιότερα σε Παπάγου, Ν. Κηφισιά) και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος (29 χρόνων, είχε στο παρελθόν ένα πέρασμα από τον Απόλλωνα και έχει ακόμη αγωνιστεί σε Ικαρο Καλλιθέας , Αγία Παρασκευή, Εθνικό Πειραιώς, Οίακα Ναυπλίου Πανελευσινιακό, Τρίκαλα.

Το βασικό βέβαια είναι να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα. Να συσπειρωθεί για να μπορέσει να βρει τα «πατήματά» του και να ξεπεράσει πολλά εμπόδια σε μια πολύ δύσκολο περίοδο.

Όσον αφορά τις εκλογές του ΑΣ, που πλέον «τρέχει» την ομάδα, θα γίνουν σήμερα καθώς στις 19.00 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η ΓΣ για τη διενέργεια αρχαιρεσιών. Πρόεδρος αναμένεται να επανεκλεγεί ο Γιώργος Αθανασίου, αφού είναι και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση.

Ακόμη υποψηφιότητα για το ΔΣ του ΑΣ Απόλλων κατά αλφαβητική σειρά είναι οι εξής: Θάνος Γαλάνης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βασιλική Δανέλη, Ολγα Δανέλη, Αριστείδες Ζέρβας, Ανδρέας Κάπελας, Νίκος Καρούμπαλος, Γιάννης Κοσμάτος, Μάκης Κουλούρης, Αρετή Κυριαζοπούλου, Βασίλης Λιανός, Αρης Μαμασιούλας, Ειρήνη Μιχαλοπούλου, Νίκος Μούσιος, Νίκος Μπακόπουλος, Ελευθερία Παντελή,, Θωμάς Παπαγεωργίου, Νίκος Παπανικολάου, Χαρίλαος Τσώνης, Χρήστος Φουρφουρής και Νίκος Φράγκος.

Για αναπληρωματικά μέλη υποψήφιοι είναι οι Σπύρος Δενδρινός, Γιώργος Παπαφωτίου, Κωνσταντίνος Περπινιάς και για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι Φίλιππος Καμίσης, Θανάσης Μπακόπουλος, Χρήστος Παντελής.