Λακκόπετρα: Την Παρασκευή «2ο Festival Πατάτας – Ερυθρά Γαία 2024»

Στην παραλία Λακκόπετρας Δυτικής Αχαΐας,το «2ο Festival Πατάτας – Ερυθρά Γαία 2024».

πατάτας

Ο σύλλογος Ερυθρά Γαία της παραλίας Λακκόπετρα Δυτικής Αχαΐας, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, με καλοκαιρινή διάθεση συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι για την ανάδειξη του τοπικού προϊόντος την πατάτα. Διοργανώνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 το «2ο Festival Πατάτας – Ερυθρά Γαία 2024» στο Terra Rossa στη παραλία Λακκόπετρας, ώρα 21:30

Όποιος μένει στην περιοχή αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της καλλιέργεια της πατάτας στην σκέψη κάθε άτομου οποιασδήποτε ηλικίας και δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στην πλειοψηφία του ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής συντηρείται από την παραγωγή της. Στόχος μας είναι η ανάδειξη της γαστρονομικής αξίας της πατάτας και η οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής μας.

Το 2ο Festival Πατάτας – Ερυθρά Γαία 2024 είναι μια γιορτή, η οποία αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, με ελεύθερη είσοδο, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και περιλαμβάνει :

Έκθεση τοπικών προϊόντων

-ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ με αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Σε όλους του καλεσμένους θα προσφερθούν υπέροχοι μεζέδες, με βάση την πατάτα, που θα δημιουργήσουν οι :
Pastry Chef Χαράλαμπος Καββαδίας καθώς και το Catering του Γεωργίου Πυρρή

-Λαϊκό Γλέντι με το μουσικό σχήμα “ ΚουΤουΡού”

-ΧΟΡΟΣ με χορευτικό σχήμα του Παναγιώτη Τσεκούρα

-Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Γιορτή πατάτας Λακοπετρα