Έκλεισε μόλις με τον ΑΝΤ1 και είναι η πιο hot άφιξη στο σταθμό

Η σειρά Grand Hotel έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ANT1 και αναμένεται να είναι μία εξ αυτών που θα μας απασχολήσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

άφιξη

Η σειρά Grand Hotel έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ANT1 και αναμένεται να είναι μία εξ αυτών που θα μας απασχολήσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Πρόκειται για μια σειρά εποχής, όπου η ιστορία μάς γυρίζει πίσω στο μακρινό 1925 σε ένα ακριβό ξενοδοχείο στην Κηφισιά. Εκεί ένας απαγορευμένος έρωτας, μία μυστηριώδης εξαφάνιση και μία εγκυμοσύνη έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Προ ημερών, αν και δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί, είχε ανακοινωθεί το καστ των ηθοποιών για το Grand Hotel και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είδαμε τους Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμο Σκιαδιαρέση, Τάσο Νούσια, Κόρα Καρβούνη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Γιώργο Γεροντιδάκη, Μιχάλη Συριόπουλο και Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Ποιος έλειπε; Μα φυσικά ο κεντρικός πρωταγωνιστής!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Zappit, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Grand Hotel θα αναλάβει ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος επιστρέφει ξανά στον ΑΝΤ1, μετά τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιάννης Κουκουράκης, λοιπόν, αναλαμβάνει τον ρόλο του Πέτρου, που προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία της αδελφής του και τελικά θα ερωτευθεί την Καλλιόπη Χάσκα.

Σκηνοθεσία και σενάριο

Τη σκηνοθεσία του Grand Hotel υπογράφει ο Γιάννης Βασιλειάδης, που μεταξύ άλλων έχει επιμεληθεί σειρές όπως οι «Φιλοδοξίες», «Βέρα στο Δεξί», «Τα Μυστικά της Εδέμ», ενώ πιο πρόσφατες δουλειές του ήταν το «Έλα στη Θέση μου» και ο «Παράδεισος των Κυριών» στον Alpha.

Το σενάριο της σειράς είναι της Δήμητρας Τσόλκα, που έχει συνυπογράψει τα κείμενα για τις σειρές «Το Σόι Σου», «Σπίτι είναι» και «Ο Παράδεισος των Κυριών».

άφιξη

Διαβάστε επίσης:

Ιος Δυτικού Νείλου: Στο νοσοκομείο Ρίου κρούσμα, πού εντοπίστηκε στην Αχαΐα, το τσίμπημα που σήμανε συναγερμό

Πάτρα: Τον ξυλοκόπησαν άγρια για να τον ληστέψουν, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Καιρός: Με 40άρια και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες, η πρόγνωση μέχρι τη Δευτέρα

Τέμπη: Εκτός φυλακής ο σταθμάρχης Λάρισας που ήταν βάρδια τη νύχτα του πολύνεκρου δυστυχήματος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της 6ης ημέρας με Ντρισμπιώτη, Ντούσκο, Τσιτσιπά, Χρήστου και πόλο ανδρών