Καλαμάτα: Σοκάρει η καταγγελία της 36χρονης για κατ’ επανάληψη βιασμούς από τον αδελφό της

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα καταγγελία 36χρονης για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της από τον αδελφό της στην Καλαμάτα.

36χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα καταγγελία 36χρονης για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της από τον αδελφό της στην Καλαμάτα.

 

Η 36χρονη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 31/7,υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 37χρονου.

 

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο iefimerida, αν και η κοπέλα μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ένα από τα safe houses που πλέον λειτουργούν, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να οδηγηθει μόνιμα σε κάποια δομή, με έξοδα που ίσως ακόμα να καλύψει και ο Δήμος.

 

Ταυτόχρονα η 36χροονη παρακολουθεί συμβουλευτικό πρόγραμμα για την υποστήριξή της αλλά και για να εξακριβωθούν οι συνθήκες που ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον αδερφό-φερόμενο βιαστή της.

 

Ο 37χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην την πλησιάζει στα 50 μέτρα και του επιβλήθηκε 6μηνη αναστολή, ενώ σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού.

 

Το χρονικό της φρίκης για την 36χρονη που την βίαζε ο αδελφός της στην Καλαμάτα

Μια κλήση στην γραμμή έκτακτης ανάγκης «112» από την 36χρονη, ήταν αυτή που αποκάλυψε τα όσα φέρεται να βίωνε. Αστυνομικοί που την εντόπισαν, την οδήγησαν στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας, εκεί όπου υπέβαλε και την μήνυση σε βάρος του αδερφού της . Όπως φέρεται να υποστήριξε, τις τελευταίες 20 ημέρες, μέσα από συνεχόμενες απειλές ότι θα την διώξει από το σπίτι στο οποίο έμεναν, την βίαζε, καθημερινά. Τελικά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 30/7, περίπου στις 20.00, εκείνος την έδιωξε και από το σπίτι, όπως φέρεται να ανέφερε η ίδια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να περιφέρεται στην Καλαμάτα, χωρίς να έχει κάπου να μείνει και τελικά να αναγκαστεί να κοιμηθεί σε παγκάκι.

 

Η ίδια φέρεται μεταξύ άλλων να είπε πως την απείλησε και για την σωματική της ακεραιότητα σε περίπτωση που έκανε καταγγελία για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της. Η σύλληψή του ήταν άμεση, αφού οι αστυνομικοί στις 23.10 είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

 

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ελέγχθηκε μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΛΑΣ εάν ο 37χρονος είναι κάτοχος όπλων κάτι το οποίο είχε αρνητικό αποτέλεσμα.