Ηράκλειο: Έλεγχοι και πρόστιμα σε όσους ρυπαίνουν την πόλη,μέχρι και 1.000 ευρώ

Συνεχίζονται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Ηρακλείου έλεγχοι και επιβολή προστίμων σε πολίτες που ρυπαίνουν την πόλη και την ύπαιθρο.

πρόστιμα

Συνεχίζονται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Ηρακλείου έλεγχοι και επιβολή προστίμων σε πολίτες που ρυπαίνουν την πόλη και την ύπαιθρο.

 

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, την τελευταία εβδομάδα εντοπίστηκαν από το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας 15 παραβάτες και επιβλήθηκαν πρόστιμα που έφτασαν ακόμη και τα 1.000 ευρώ.

 

 

Πρόστιμα σε όσους ρυπαίνουν το Ηράκλειο Κρητης

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Γιαλιτάκης, συνεχίζεται η αποκατάσταση και οριοθέτηση -ακόμα και με περιφράξεις- χώρων που εδώ και χρόνια είχαν μετατραπεί σε παράνομες χωματερές, με στόχο την ενίσχυση των συνθηκών πυροπροστασίας, την περιβαλλοντική αλλά και την αισθητική βελτίωση των σημείων, ζητήματα που αποτελούν προτεραιότητα του Δήμου Ηρακλείου.

 

 

Η δημοτική Αρχή απευθύνει για ακόμη μία φορά κάλεσμα προς τους πολίτες να συνεργαστούν και να αξιοποιήσουν τις δύο δωρεάν υπηρεσίες της για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων: Την υπηρεσία καθορισμού ραντεβού απομάκρυνσης από τον δικό τους χώρο, καλώντας στα τηλέφωνα 2813409660 ή 2813409661, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:00, αλλά και την υπηρεσία παράδοσης από τους πολίτες στον Σταθμό Μεταφόρτωσης, πίσω από το Αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου, στη Νέα Αλικαρνασσό, από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 14:00.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα: Αυτοκτονικές συμπεριφορές! Ανησυχητικά τα στοιχεία για την Πάτρα

Βρετανία: Έχουν οργανωθεί πάνω από 35 αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις σήμερα ΦΩΤΟ

Ηλεία: Αυτή είναι η 38χρονη Ιωάννα που πέθανε με το νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά της ΦΩΤΟ

Φωτιές στη Βάρη: Συγγραφέας και πρώην καθηγητής στη σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ ο συλληφθείς

Στον τελικό του ακοντισμού η Τζένγκο!