Ζώδια: Λέοντα, ενδεχομένως να πάρεις ευχάριστα νέα, γενικά ευνοούνται τα οικονομικά σου – Θα συναντήσεις πολύ κόσμο

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Από προχθές, ο Ερμής έχει γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο και η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Αυγούστου, μάλιστα σήμερα, θα κάνει και σύνοδο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Όπως γίνεται κάθε φορά, έτσι και τώρα θα αρχίσουν να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, είτε αφορούν στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας είτε στις κάθε είδους συναλλαγές μας.

Το να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα ή προσπάθεια, να προγραμματίσουμε ή να δρομολογήσουμε ένα νέο σχέδιο καλό είναι να το αποφύγουμε, αλλά όλο αυτό το διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να διευθετήσουμε παλιότερες υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση, λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης.

 

Κριός

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο στον 6ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις αρμονικά με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως με όσους/ες εργάζεσαι παρέα. Θα μπορέσεις να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί ειδικά για παρελθοντικά γεγονότα και να βρείτε λύσεις κάτω από πνεύμα καλής συνεργασίας μεταξύ σας. Γενικότερα αν στο επαγγελματικό σου χώρο έρχεσαι σε επαφή με πελάτες θα είσαι εξαιρετικά ευγενικός, προσφιλής και εξυπηρετικός/η και αν χρειαστεί να μεταβείς σε δημόσιες υπηρεσίες παρότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις θα προσπαθήσουν να σε εξυπηρετήσουν όσο τον δυνατόν καλύτερα. Ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις πολύ περισσότερο που η Σελήνη θα βρεθεί στον Ζυγό στον 7ο σου και ευνοεί την διπλωματία και τις κοινωνικές επαφές.

 

 

Ταύρος

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 5ο σου, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναπτύξεις κοινωνικές δραστηριότητες, να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα και δημιουργικά πράγματα ενώ περισσότερο από ποτέ, θα έχεις την ευκαιρία να αναζωπύρωση του έρωτα σου με τον/η πρώην σου. Αν και με καθυστέρηση, θα μπορέσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να ζητήσεις ή να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα μπορέσεις από κοινού και σε ήρεμο και αρμονικό κλίμα να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Πλην κάποιων υποχρεώσεων που θα σου φέρει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στον 6ο σου, θα σκέφτεσαι ευχάριστα πράγματα και θα προτιμάς τις ανάλαφρες και χαρούμενες συζητήσεις.

 

 

Δίδυμοι

Με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον 4ο σου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές συζητήσεις με τους γονείς σου, ή με κάποιους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αναπολώντας το παρελθόν. Θα έχεις την διάθεση να ασχοληθείς και να διακοσμήσεις το σπίτι σου, προκειμένου να καλέσεις κόσμο να τους περιποιηθείς. Γενικότερα αυτή η όψη βοηθά, να αποκατασταθούν οι πολύ προσωπικές σχέσεις σου μέσα από την έκφραση των συναισθημάτων σου και να μετανιώσεις για τη συμπεριφορά σου, κυρίως αν τις προηγούμενες ημέρες ήταν κάπως περίεργη και προξένησες προβλήματα. Αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο προτιμάς να μείνεις στο σπίτι και να φλερτάρεις στα social μέσω ευχάριστων ερωτικών μηνυμάτων. Αργότερα που θα περάσει στον Ζυγό στον 5ο σου η ημέρα προσφέρεται για έρωτες και διασκεδάσεις.

 

 

Kαρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο σου για να αυξήσει την διάθεση σου, για βόλτες, εκδρομές, επαφές, μηνύματα και συζητήσεις με όλο τον κόσμο. Τα μυαλά σου παίρνουν «αέρα» και το μόνο που σκέφτεσαι, είναι πως θα περάσεις ευχάριστα. Ωστόσο καλό είναι να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος, για παράδειγμα να ανανεώσεις μια ήδη υπάρχουσα συμφωνία, να τελειώσεις με χαρτιά ή γραπτά που έχεις αφήσει μισοτελειωμένα ή, αν αποφασίσεις να το ρίξεις έξω, να πας σε μέρη που έχεις ξαναβρεθείς. Θα έχεις τυχαίες συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό, ενώ γενικότερα η ημέρα δεν προσφέρεται για επίλυση σημαντικών ζητημάτων αλλά για ανάλαφρες συζητήσεις και συναντήσεις ενώ αργότερα που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό στον 4ο σου θα εστιάσεις στις πολύ στενές και προσωπικές σχέσεις.

 

 

Λέων

Η σύνοδος του Ερμή με Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου θα ανακινήσει οικονομικές συζητήσεις. Ενδεχομένως να πάρεις ευχάριστα νέα και ειδήσεις για χρήματα που σου χρωστούν ή να δώσεις χρήματα για να κλείσεις μια εκδρομή, αν και γενικά καλό είναι να προσέχεις τι συμφωνείς αυτές τις ημέρες για να μην μετανιώσεις. Γενικά ευνοούνται τα οικονομικά σου γι’ αυτό αν έχεις ζητήσει αύξηση και δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες, μπορείς σήμερα να διαπραγματευτείς εκ νέου. Αν σκοπεύεις να κινηθείς στην αγορά, φρόντισε να περιορίσεις την καταναλωτική σου μανία, αντίθετα, αν θέλεις να πουλήσεις είναι ευκαιρία «να σπρώξεις» οτιδήποτε είναι παλιό. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στον 3ο σου θα αυξήσεις τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, θα ασχοληθείς με τα τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου και θα συναντήσεις πολύ κόσμο.

 

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται στο ζώδιο σου και στον 1ο σου η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη για να σε βοηθήσει με διπλωματία και έξυπνο τρόπο να διαχειριστείς όσα προκύψουν και όλα όσα σχετίζονται με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες που έχεις αφήσεις πίσω. Φρόντισε τον εαυτό σου και πρόσφερε του οτιδήποτε νιώθεις πως έχει στερηθεί. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα είσαι ευχάριστος/η, κοινωνικός/η με τάση να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Στον αισθηματικό τομέα θα νοσταλγήσεις παλιές καλές στιγμές με τον/η σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσεις μια σχέση από το παρελθόν, ή μπορεί τυχαία να συναντήσεις τον/η πρώην σου και να αποφασίσεις να ζητήσεις ή να σου ζητηθεί, μια δεύτερη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση θα παρελθοντολογείς και θα είσαι σε θέση να επαναξιολογήσεις σχέσεις και γεγονότα.

 

Zυγός

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον 12ο σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με μυστικά και γεγονότα του παρελθόντος και θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν έχεις εισπράξει την ανιδιοτελή αγάπη και φροντίδα, όπως την έχεις προσφέρει εσύ στις σχέσεις σου. Πιο πολύ αισθάνεσαι και συλλογίζεσαι παρά εκφράζεις σκέψεις και συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση έχεις τάση προς το απαγορευμένο, το μυστηριώδες και σε ελκύουν οι διπλές και παράνομες σχέσεις. Επιμελώς θα κρύβεις πράγματα, ίσως γιατί φοβάσαι την γρουσουζιά και το μάτι, αν και σε γενικές γραμμές θα κάνεις όμορφες σκέψεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να κλείσεις μια συμφωνία κάτω από άκρα μυστικότητα, ωστόσο θα πάει καλά μελλοντικά μόνο αν δεν είναι νέα και απλά την ανανεώσεις. Υπέροχη ημέρα για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

 

 

Σκορπιός

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον 11ο σου για να σου δώσει το κίνητρο να εκφράσεις ευκολότερα τις επιθυμίες και τους στόχους σου. θα σου φέρει ευχάριστες στιγμές με φιλικά πρόσωπα ενώ, αν ασχολείσαι με ομάδες, συλλόγους κτλ. ενδέχεται να σου γίνει κάποια πρόταση από παλαιότερη ομάδα/σύλλογο που ήσουν, να πάρεις μέρος ξανά. Μια συνάντηση με φιλικό πρόσωπο που έχεις καιρό να δεις, θα σε χαροποιήσει ενώ γενικότερα θα αναπολήσεις στιγμές που έχεις ζήσει με την παρέα σου. Τονίζεται ακόμη περισσότερο η διπλωματική σου στάση με αποτέλεσμα στον κοινωνικό σου περίγυρο να γίνεσαι περιζήτητος/η ενώ, με κάποιον/α οι συζητήσεις που θα κάνεις θα έχουν ερωτική χροιά ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιον/α που έβλεπες φιλικά. Αν είσαι δεσμευμένος/η το πιθανότερο είναι να περάσετε ευχάριστα, παρέα με τους/ις φίλους/ες σας κάπου έξω.

 

 

Σκορπιός

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον 11ο σου για να σου δώσει το κίνητρο να εκφράσεις ευκολότερα τις επιθυμίες και τους στόχους σου. θα σου φέρει ευχάριστες στιγμές με φιλικά πρόσωπα ενώ, αν ασχολείσαι με ομάδες, συλλόγους κτλ. ενδέχεται να σου γίνει κάποια πρόταση από παλαιότερη ομάδα/σύλλογο που ήσουν, να πάρεις μέρος ξανά. Μια συνάντηση με φιλικό πρόσωπο που έχεις καιρό να δεις, θα σε χαροποιήσει ενώ γενικότερα θα αναπολήσεις στιγμές που έχεις ζήσει με την παρέα σου. Τονίζεται ακόμη περισσότερο η διπλωματική σου στάση με αποτέλεσμα στον κοινωνικό σου περίγυρο να γίνεσαι περιζήτητος/η ενώ, με κάποιον/α οι συζητήσεις που θα κάνεις θα έχουν ερωτική χροιά ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιον/α που έβλεπες φιλικά. Αν είσαι δεσμευμένος/η το πιθανότερο είναι να περάσετε ευχάριστα, παρέα με τους/ις φίλους/ες σας κάπου έξω.

 

Tοξότης

Ανακινούνται τα επαγγελματικά σου και οι κοινωνικές δραστηριότητες με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον 10ο σου. Αν είσαι άνεργος/η θα σου φέρει συζητήσεις για εργασία που ενδεχομένως έκανες στο παρελθόν, ή δεν αποκλείεται να έχεις ήδη περάσει από μια συνέντευξη και να σε καλέσουν για ακόμη μια ή για να σε προσλάβουν. Σε κάθε περίπτωση θα είσαι ευχάριστα κοινωνικός/η, με χιούμορ και διπλωματία και εύκολα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Θα έχεις εύνοια σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, θα είσαι οργανωτικός/η και λεπτολόγος/η ώστε να μην σου ξεφύγει τίποτα και εκτεθείς. Αν εργάζεσαι ήδη, είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί κάποιος/α από τον χώρο και να ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα όλο υπονοούμενα και νόημα. Αργότερα που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό στον 11ο σου, θα γίνεις ακόμη πιο κοινωνικός/η και φιλικός/η.

 

 

Αιγόκερως

Η ευνοϊκή σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον 9ο σου, το πιθανότερο είναι να σε βρίσκει κάπου για διακοπές να κάνεις τα μπάνια και τις εξερευνήσεις σου. Αν πάλι δεν έχεις φύγεις οργανώνεις το ταξίδι σου και αν έχεις ήδη γυρίσει, φροντίζεις σήμερα να αναπτύξεις τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, κανονίζοντας επισκέψεις και εξόδους. Θα έχεις γενικότερα καλή διάθεση, αισιοδοξία και στις συζητήσεις σου θα είσαι ευχάριστος/η, ευγενικός/η και διπλωμάτης. Μπορεί να συναντηθείς με ανθρώπους από το εξωτερικό ή με συγγενείς που έχεις καιρό να δεις και έχεις νοσταλγήσει. Στον αισθηματικό τομέα τα άτομα που θα σε ελκύουν θα είναι από άλλες χώρες, οπότε ετοιμάσου να εξασκηθείς στις ξένες γλώσσες. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα έχετε από κοινού την τάση να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από την ρουτίνας σας.

 

Υδροχόος

Κάπως περίεργη ημέρα για τον αισθηματικό τομέα γιατί ενώ έχεις έντονα και βαθιά συναισθήματα για το ταίρι σου, με τον ανάδρομο Ερμή τα κρατάς μέσα σου. Ωστόσο σήμερα που θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη στον 8ο σου, θα συνειδητοποιήσεις πως θα εκφραστείς σχεδόν αβίαστα και θα ανοιχτείς. Αν είσαι μόνος/η, ξυπνούν μνήμες και πάθη για μια παλιότερη σχέση, ενώ στον οικονομικό τομέα κάποια χρήματα έρχονται στην τσέπη σου, έστω και καθυστερημένα. Ευχάριστες ειδήσεις θα έχεις για κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις και γενικότερα τα οικονομικά σου ευνοούνται. Αν περιμένεις αναδρομικά χρήματα, το πιθανότερο είναι σήμερα να τα πάρεις, ενώ αν χρωστάς δεν αποκλείεται να βρεις χρήματα να αποπληρώσεις το παλιό σου χρέος. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό στον 9ο σου, οργανώνεις ένα ταξίδι και γενικότερα βελτιώνεται αισθητά η διάθεσή σου.

 

Ιχθύες

Με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον 7ο σου, θα έχεις μια αρκετά ευχάριστη και κοινωνική ημέρα. Θα περάσεις όμορφα, θα βρεθείς με κόσμο κάνοντας συζητήσεις με διπλωματία και ευγένεια, περί ανέμων και υδάτων. Στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις ακόμη και για γάμο, αν και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε αυτά που υπόσχεσαι για να μην αλλάξεις γνώμη. Αν είσαι μόνος/η θα είσαι ρομαντικός/η και αισιόδοξος/η ως προς την δημιουργία μιας σχέσης και δεν αποκλείεται η ερωτική αύρα που θα βγάλεις προς τα έξω να φέρει στον δρόμο σου επίδοξους γαμπρούς και νύφες. Κατά κύριο λόγο όμως, οι επανασυνδέσεις θα έχουν την τιμητική τους, με εσένα να προσπαθείς να βρεις τρόπους να αναβιώσεις μια σχέση από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται τυχαία να συναντήσεις τον/η πρώην σου και να σε πιάσει νοσταλγία.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Μίλτος Τεντόγλου: Η σημαία ψηλά, ο εθνικός ύμνος παιάνισε για τον κορυφαίο «χρυσό» Έλληνα αθλητή!

Έρευνα: Αυτοκτονικές συμπεριφορές! Ανησυχητικά τα στοιχεία για την Πάτρα

Πατρινός στην «Π» για συναλλαγή που αποκάλυψε την παραχάραξη χαρτονομισμάτων ΦΩΤΟ

Google: Η αφιέρωση στον «χρυσό» Τεντόγλου, τι εμφανίζεται όταν πατάς το όνομά του

ΑΑΔΕ: Επεκτείνεται η αυτόματη ψηφιακή δήλωση Ε9 στις δωρεές και γονικές παροχές ακινήτων