Συνελήφθη σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού για revenge porn,«Με απειλούσε για να συνευρεθούμε ερωτικά»

Στη σύλληψη ενός 51 ετών άνδρα, σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού , προχώρησαν τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τρίτη 6 Αυγούστου.

Πολεμικού

Στη σύλληψη ενός 51 ετών άνδρα, σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού , για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση και για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου, προχώρησαν τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τρίτη 6 Αυγούστου.

 

Προηγήθηκε, μία ημέρα πριν, στις 5 Αυγούστου 2024, μήνυση από γυναίκα 61 ετών κατά αγνώστου δράστη, διαχειριστή προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την μήνυση, η γυναίκα είχε γνωριστεί διαδικτυακά με έναν άνδρα στα τέλη Ιουνίου. Οι δύο τους ανέπτυξαν τακτική επικοινωνία, η οποία στην πορεία απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο.

 

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους, αντάλλαξαν φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο , ενώ έκαναν και βιντεοκλήση –κατά την διάρκεια της οποίας έκανε εγγραφή με το κινητό του, χωρίς την συγκατάθεση της γυναίκας.

 

Ωστόσο η ζωή της από τότε μετατράπηκε σε εφιάλτη καθώς ο άγνωστος- μέχρι τότε – άνδρας, άρχισε να την απειλεί καθημερινά, είτε μέσω άμεσων μηνυμάτων στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είτε τηλεφωνικά.

 

Τι καταγγέλλει η γυναίκα που έπεσε θύμα του 51χρονου

«Με απειλούσε ότι αν δεν συνευρεθούμε ερωτικά θα αποστείλει φωτογραφίες και βίντεο σε οικεία και συγγενικά μου πρόσωπα, καθώς και ότι θα κοινοποιήσει το σχετικό υλικό σε ομάδες (groups) ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης που αριθμούν πλήθος μελών, κυρίως συντοπίτες μου».

 

Από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον άνδρα ενώ στις 6/8 η γυναίκα απευθύνθηκε και πάλι στις αρχές καταθέτοντας συμπληρωματικά, πως λόγω των απειλών και της πίεσης είχε δεχθεί να τον συναντήσει στις 11 το πρωί , σε καφετέρια στην Αθήνα.

 

Άμεσα στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και τελικά την στιγμή που πλησίασε ο ίδιος στην καφετέρια, συνελήφθη.

 

Από την έρευνα που έγινε , βρέθηκε πάνω του το κινητό του τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας καθώς και βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο.

 

Διαβάστε επίσης:

Πατρών-Πύργου: Ποιος είναι ο 45χρονος που διαμελίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο, είχε εμπλακεί σε ακόμη δύο ατυχήματα

Ποια είναι η γυναίκα που σκοτώθηκε στην Πατρών-Πύργου, είχε έρθει για επίσκεψη σε συγγενείς

Βάρη:Προφυλακιστέος ο 66χρονος που κατηγορείται ότι έβαλε 4 φωτιές, ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στο σπίτι του

Ιαπωνία: Σεισμός 7,1 Ρίχτερ, τσουνάμι έφθασε στις ακτές της περιφέρειας Μιγιαζάκι ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στα social media με Τεντόγλου και Καραλή που παίζουν με τα μετάλλιά τους: «Παιδιά, τι κάνατε στο Παρίσι; – Θραύση!»