Στις 10 Αυγούστου στο Αίγιο η μουσική εκδήλωση «Τα χρώματα της Ήλιδας» από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στο υπαίθριο Θέατρο Γ. Παππάς

Χρώματα

Το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 στις 21:00, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας- ΠΕ Αχαΐας θα διοργανώσει στο υπαίθριο Θέατρο Γ. Παππάς στο Αίγιο μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τίτλο «Τα χρώματα της Ήλιδας στην Αχαΐα», σ’ ένα περιβάλλον σπάνιας φυσικής ομορφιάς και με απέραντη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο.

Πρόκειται για μια συναυλία με το μουσικό σχήμα «Χρώματα της Ήλιδας», μια παρέα ερασιτεχνών μουσικών που μπορούν να σταθούν άρτια σαν επαγγελματίες και που έχουν μια διαφορετική πρόταση πολιτισμού και ανιδιοτελή αγάπη για την μουσική.

Παναγιώτης Μπράμος

Παναγιώτης Μπράμος

Το ρεπερτόριο τους προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις της κάθε συναυλίας και μπορούν να υποστηρίξουν πολλά διαφορετικά είδη μουσικής ώστε να προσφέρουν στο κοινό ένα αξέχαστο μελωδικό ταξίδι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Μπράμος, δήλωσε ότι ο θεσμός της Περιφέρειας υλοποιεί ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων που καλύπτει γεωγραφικά κάθε δήμο σε όλες τις περιφερειακές ενότητες αναφέροντας ακόμα τα εξής: «Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στο κοινό της Δυτικής Ελλάδας εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τοπικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες, συνδυάζουν ψυχαγωγία και διασκέδαση και καλύπτουν χωρικά όλη την Περιφέρεια».