Ζώδια: Κριέ, σήμερα θα τονιστούν τα γενναιόδωρα συναισθήματα σου, θα έχεις αυτοπεποίθηση και θα έχεις πολλές συναντήσεις και επαφές – Στα αισθηματικά το κλίμα θα είναι εξαιρετικά καλό…

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Καλωσορίζουμε την Παρασκευή με τη Σελήνη στον Ζυγό, η οποία αργά το μεσημέρι θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη και το βραδάκι τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους, φέρνοντας αρκετό «νεύρο», ανυπομονησία, κέφι, αισιοδοξία, αλλά και ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις.

Από την άλλη, συνειδητοποιώντας ότι ήδη διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, θα φροντίσουμε να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερα, θα αισθανόμαστε πιο χαλαροί και ήρεμοι, ενώ δεν αποκλείεται να εκφράσουμε ό,τι έχουμε στην καρδιά μας αυθόρμητα και με ειλικρίνεια. Στο κάτω-κάτω, μια ζωή την έχουμε και πρέπει να τη ζήσουμε… ξεχνώντας έστω και προσωρινά ό,τι μας κρατάει ή μας χαλάει τη διάθεση.

 

 

Κριός

Με την Σελήνη στον Ζυγό στον 7ο σου θα έχεις την εξαιρετική ικανότητα να μπαίνεις στην θέση των άλλων και να κατανοείς την θέση τους. Με τα τρίγωνα της με τον Άρη και τον Δία στον 3ο σου, θα τονιστούν τα γενναιόδωρα συναισθήματα σου, θα έχεις αυτοπεποίθηση όταν βρίσκεσαι μαζί με άλλους/ες και, θα έχεις πολλές συναντήσεις και επαφές. Στον αισθηματικό τομέα, το κλίμα θα είναι εξαιρετικά καλό μεταξύ σας και από κοινού θα έχετε την διάθεση, να βγείτε να απολαύσετε την μαγεία του καλοκαιριού και τον έρωτα σας. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 5ο σου, θα έχεις εσωτερική και εξωτερική αρμονία, θα αφήνεις καλές εντυπώσεις και ενδέχεται να προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες και φλερτ. Η αισιοδοξία και η ερωτική αύρα που εκπέμπεις δεν θα αφήσει κανέναν και καμία ασυγκίνητο/η.

 

Ταύρος

Αν εργάζεσαι σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος/α στην εργασία σου με την Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό στον 6ο σου. Θα έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της κριτικής και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Δία από τον 2ο σου θα έχεις αρκετές ιδέες σε σχέση με τα οικονομικά σου. Θα είσαι συναισθηματικά ασφαλής αν είσαι καλά οικονομικά και είναι πιθανό ολόκληρη την ημέρα να τρέχεις για αγορές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σου ή για εξωτερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πραγματοποιήσεις ένα κοντινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αν και με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 4ο σου, θα νιώσεις ισορροπημένος/η και καλά ψυχικά και συναισθηματικά όταν θα βρεθείς στο σπίτι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Ζυγό στον 5ο σου, θα εστιάσεις στα αισθηματικά και σεξουαλικά σου. Με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Δία από τον 1ο σου, θα θελήσεις να επιβεβαιωθείς μέσω του/ης ερωτικού/ης σου συντρόφου και κατ’ επέκταση μέσω του σεξ, που ίσως προσθέσεις νέες πιπεράτες επιθυμίες κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, χωρίς προκαταλήψεις ή ταμπού. Θα είσαι εξαιρετικά εκδηλωτικός/η και large σε όλες σου τις εκδηλώσεις και θα είναι σημαντικό για εσένα να ξεφύγεις από προβλήματα και έγνοιες που βαραίνουν την ζωή σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 3ο σου, οι συζητήσεις αλλά και οι μετακινήσεις θα σχετίζονται με την ψυχαγωγία σου και μια εκδρομή είναι ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου, το ταίρι σου και τα παιδιά σας αν υπάρχουν.

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο σου, θέλεις να σε φροντίσουν και να φροντίσεις τα αγαπημένα σου άτομα καθώς ενισχύεται το μητρικό σου ένστικτο. Η έντονη ευαισθησία και τρυφερότητα με την οποία θα περιβάλλεις τους/ις άλλους/ες, με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Δία από τον 12ο σου, μπορεί να σας ωθήσει να προβείτε σε εξομολογήσεις που εσένα προσωπικά θα σε βοηθήσουν να αποενοχοποιηθείς από τύψεις και ενοχές. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 2ο σου, οι προσωπικές υποθέσεις θα είναι το κύριο μέλημα σου παράλληλα με τις οικονομικές. Θα έχεις εύνοια στον οικονομικό τομέα με αποτέλεσμα να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής και να γίνεις περισσότερο δοτικός/η και γενναιόδωρος/η. Πρακτικά θα μπορούσες να βάλεις νέους στόχους για την αγορά ενός ακινήτου ή μιας ανακαίνισης.

 

Λέων

Εξαιρετική ημέρα για να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να έρθεις σε επαφές με πολύ κόσμο. Με τα τρίγωνα της Σελήνης από τον ζώδιο του Ζυγού στον 3ο σου με τον Άρη και τον Δία από τον 11ο σου, θα βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση και αν εργάζεσαι σήμερα θα έχεις αρκετές νεωτεριστικές ιδέες. Αν είσαι μέλος κάποιου συλλόγου, ομάδας κτλ. θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ωφελήσουν μελλοντικά ενώ με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 1ο σου, θα λάμψεις διά της παρουσίας σου όπου και αν βρεθείς. Θα είσαι κινητικός/η, δραστήριος/α και θα είσαι σε θέση να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα με αποτέλεσμα να είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός/η και ελκυστικός/η. Γενικότερα καλό θα ήταν σήμερα να προωθήσεις απαραίτητες αλλαγές που θα εξυπηρετήσουν τους στόχους και τις προσωπικές σου επιδιώξεις.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο σου και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Δία από τον 10ο σου, αφιέρωσε την ημέρα σε υποθέσεις που ισχυροποιούν την κοινωνική και επαγγελματική σου θέση. Αν στοχεύεις σε μια προαγωγή ή μια αύξηση, είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις στο προσκήνιο και να επιδείξεις τις ικανότητές σου, ώστε να σε εμπιστευτούν και να σε αναγνωρίσουν. Ολοκλήρωσε σχέδια και ιδέες που αφορούν χρηματοοικονομικές υποθέσεις και με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 12ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εξωτερικεύσεις άφοβα, ανασφάλειες και φοβίες που έχεις για την οικονομική σου κατάσταση και οτιδήποτε σε προβληματίζει γενικότερα. Από την άλλη πλευρά αν μείνεις λίγο μόνος/η χωρίς την επιρροή κανενός/καμίας, ίσως σου κάνει καλό γιατί θα μπορέσεις να βρεις λύσεις ύστερα από βαθυστόχαστες σκέψεις.

 

Zυγός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου, στον 1ο σου και να σχηματίζει τρίγωνα με τον Άρη και τον Δία από τον 9ο σου, θα φροντίσεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τις προσωπικές σου ανάγκες, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις για θέματα φιλοσοφικά και πνευματικά. Πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους του νόμου, με ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό ή συγγενείς εξ’ αγχιστείας. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 11ο σου, θα έχεις αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους/ες και διάφορες κοινωνικές ομάδες, μιας και η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη. Θα νιώθεις ισορροπημένος/η και καλά με τον εαυτό σου, θα μπορέσεις να προβάλλεις την προσωπικότητα και τους στόχους σου και θα έχεις οξυμένη αντίληψη.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στον 12ο σου και να σχηματίζει τρίγωνα με τον Άρη και τον Δία από τον 8ο σου, καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από πολύβουες καταστάσεις και εξωτερικές επιρροές γιατί μέσα από την ησυχία και τον εσωτερικό διάλογο, θα ανακαλύψεις τις σωστές απαντήσεις και λύσεις για θέματα που μοιάζουν μυστικά και μπερδεμένα. Αν έχεις εκκρεμότητες οικονομικές, φορολογικές κτλ. καλό είναι να τις τακτοποιήσεις. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 11ο σου, εάν προβληματίζεσαι με την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, μια προσέγγιση με τρυφερότητα και κατανόηση θα βοηθήσει στην καλύτερη μεταξύ σας επικοινωνία και θα ανοίξει τον δρόμο για πιο ουσιαστικές σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Γενικότερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις μεταξύ φίλων και γνωστών και παράλληλα να δώσεις την ανιδιοτελή σου προσφορά σε όσους/ες χρειάζονται στήριξη.

 

Tοξότης

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στον 11ο σου και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Δία από τον 7ο σου, όσο περισσότερες δραστηριότητες έχεις σήμερα τόσο πιο άνετος/η και ενθουσιώδης θα είσαι. Στον αισθηματικό τομέα θα εκφράζεσαι αισιόδοξα, με αυτοπεποίθηση και ενδέχεται να κάνεις μια νέα σημαντική γνωριμία με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο. Γενικότερα θα προκύψουν νέες γνωριμίες και αν αποφασίσεις να συνάψεις μια συνεργασία, με κάποιον/α που είστε ομοϊδεάτες και έχετε κοινούς σκοπούς, τότε αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 9ο σου, αν ασχολείσαι με τα κοινά και με ανθρωπιστικά έργα, θα προβάλλεις τις θέσεις σου, θα τις τεκμηριώσεις και θα μπορέσεις να τις εφαρμόσεις για το κοινό καλό. Φρόντισε να είσαι διπλωμάτης με δημόσια και σημαντικά πρόσωπα.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο σου και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Δία στον 6ο σου, θα έχεις ξεκάθαρο μυαλό και εικόνα για το πως πρέπει να κινηθείς επαγγελματικά ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή εντάσεις. Εύκολα θα βρίσκεις λύσεις και παράλληλα θα προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ικανότητες σου, προκειμένου να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στον/η προϊστάμενο σου, όσο και στους/ις συνεργάτες σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 8ο σου, θα ασχοληθείς με την οικονομική σου άνοδο και είναι πιθανό να κάνεις την έρευνα σου προκειμένου να επενδύσεις χρήματα που έχεις στην άκρη. Μην βιαστείς να αποφασίσεις άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς πως γενικότερα αυτές οι ημέρες προσφέρονται για έρευνα και όχι για δραστικές κινήσεις.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη αν βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού στον 9ο σου και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Δία από τον 5ο σου, η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές και συντροφικές καταστάσεις αλλά και για δραστηριότητες που δεν συνηθίζεις στην καθημερινότητα σου. Γενικότερα είναι κατάλληλη η ημέρα για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και να του ζητήσεις να ανοιχτεί και το ίδιο. Θα σε ελκύουν άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα, ανώτερη μόρφωση και πνευματικό επίπεδο και με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον 7ο σου, θα φιλοσοφήσεις την σχέση σου, θα νιώθεις εσωτερική αρμονία και γαλήνη όταν θα βρίσκεσαι πλάι στον/η σύντροφό σου κυρίως αν βρίσκεστε ή ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε. Αυξημένη κοινωνικότητα, προσκλήσεις για ψυχαγωγία και διασκέδαση και δημιουργικότητα.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και τον Δία από τον 4ο σου, θα έχεις αρκετή ευαισθησία γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις την διαίσθησή σου για επενδύσεις, χρηματοοικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα, ενώ θα έχεις εξαιρετικές ιδέες για θέματα ακινήτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Μπορεί ακόμη να σε απασχολήσουν τα οικονομικά του/ης συντρόφου σου και να χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια της οικογενείας σου, την οποία και θα λάβεις χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια μιας και γενναιοδωρία τους θα είναι εμφανής. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον 6ο σου, θα είσαι οργανωτικός/η, ισορροπημένος/η και καλά μέσα στην καθημερινή σου ρουτίνα και οτιδήποτε αναλάβεις θα το διεκπεραιώσεις με επιτυχία.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Εκδιώχνονται 18.000 «αιώνιοι» φοιτητές. Η νέα χρονιά… η τελευταία για τους «ξεχασμένους»

Σκύλοι-ρομπότ αναλαμβάνουν επικίνδυνες αποστολές στο μέτωπο της Ουκρανίας BINTEO

Σαν σήμερα 8 Αυγούστου 1952 ο Τιραμόλα κάνει την πρώτη εμφάνισή του, σε κόμικ-στριπ – Δείτε τι άλλο συνέβη

Χαμός στα social media με Τεντόγλου και Καραλή που παίζουν με τα μετάλλιά τους: «Παιδιά, τι κάνατε στο Παρίσι; – Θραύση!»