Ηράκλειο Κρήτης: 16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε λαμαρίνα μετά από ερωτική απογοήτευση

Θύμα ερωτικής απογοήτευσης έπεσε ένας 16χρονος, ο οποίος χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο, όταν η κοπέλα του του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Ηράκλειο

Θύμα ερωτικής απογοήτευσης έπεσε ένας 16χρονος, ο οποίος χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο, όταν η κοπέλα του του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο Κρήτης όταν αστυνομικοί κλήθηκαν για ένα περιστατικό τραυματισμού νεαρού ατόμου στην περιοχή της Πλατείας Δασκαλογιάννη, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο είδαν ένα νέο παιδί, μόλις 16 ετών, να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος σε δύσκολη κατάσταση. Όπως προέκυψε στην πορεία, το νεαρό παιδί που είχε σχέση με ένα κορίτσι 17 χρόνων, λίγη ώρα νωρίτερα γεύτηκε την ερωτική απογοήτευση, όταν η κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Ο 16χρονος μόλις το άκουσε πήρε φόρα και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στη λαμαρίνα περιπτέρου που είναι στην Πλατεία, προκαλώντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραύματα σε όλο του το σώμα και καταλήγοντας λιπόθυμος στο έδαφος.

Όλα δείχνουν ότι η 17χρονη κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο 16χρονος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η συνέχεια δόθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου βρέθηκαν οι συγγενείς των παιδιών, η νεαρή αλλά και ο ίδιος ο αυτοτραυματισθείς, που στο μεταξύ είχε αναχωρήσει από το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνών-Κορίνθου: Φωτιά και διακοπή κυκλοφορίας μετά από ανατροπή βυτιοφόρου στο ύψος της Κινέτας ΦΩΤΟ

Καιρός: Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες, η πρόγνωση μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ΦΩΤΟ

Πύργος: Καφέ αράχνη τσίμπησε τον 48χρονο που πέθανε; – Οι εκτιμήσεις των γιατρών, «δεν υπάρχει αντίδοτο»

Νεκρός ο οδηγός μηχανής από το σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών

Θανατηφόρο τροχαίο Πατρών – Πύργου, πατέρας 45χρονου: «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, έφυγε τσάμπα»