Απομακρύνεται το βυτιοφόρο που ανετράπη στην Αθηνών-Κορίνθου ,κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα

Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου στο 56ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, το πρωί της Παρασκευής, στο ύψος της Κινέτας.

βυτιοφόρο

Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου στο 56ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, το πρωί της Παρασκευής, στο ύψος της Κινέτας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στις 10 το πρωί όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ανετράπη βυτιοφόρο όχημα το οποίο κινούνταν πάνω στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση την Αθήνα. Από την ανατροπή προκλήθηκε πυρκαγιά στο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του οχήματος.

 

Αμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν άμεσα 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ένα ακόμη ειδικό όχημα επέμβασης σε τεχνολογικά συμβάντα και κατάφεραν να την σβήσουν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ παράλληλα προκλήθηκε μποτιλιάρισμα στο σημείο, καθώς είχαν κλείσει και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

Κανονικά η κυκλοφορία προς Κόρινθο -Με παράκαμψη για Αθήνα

Ο οδηγός στην συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο Κορίνθου, χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του, ενώ σιγά-σιγά η τροχαία άρχισε να δίνει τον δρόμο προς κυκλοφορία. Ειδικότερα, αρχικά είχε δοθεί προς κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα και η ΛΕΑ, με κατεύθυνση προς Κόρινθο ενώ στην συνέχεια δόθηκαν και οι άλλες δυο. Ωστόσο, επειδή η κίνηση είναι μεγάλη η Τροχαία δεν επιτρέπει προς το παρόν την κίνηση των φορτηγών, τα οποία είναι σταματημένα στα Μέγαρα.

 

Όσον αφορά το ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα, αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται εκτροπή οχημάτων από δυνάμεις της Τροχαίας στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων. Επίσης θα πραγματοποιηθεί άμεσα και η μετάγγιση του φορτίου από την αρμόδια εταιρεία.

 

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

βυτιοφόρο βυτιοφόρο βυτιοφόρο

 

Διαβάστε επίσης:

Έσβησε η φωτιά στην Αθηνών-Κορίνθου μετά την ανατροπή βυτιοφόρου,κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ

Καιρός: Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες, η πρόγνωση μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα το σούπερ γιοτ του Roberto Cavalli: Χαζεύουν οι περαστικοί με την εντυπωσιακή μαύρη θαλαμηγό ΦΩΤΟ

Νεκρός ο οδηγός μηχανής από το σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών

Θανατηφόρο τροχαίο Πατρών – Πύργου, πατέρας 45χρονου: «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, έφυγε τσάμπα»