Σπάρτη: Ο 40χρονος που βίαζε την 9χρονη κόρη του επί 5 χρόνια, την απειλούσε για να μην μιλήσει,κατέγραφε με το κινητό τις στιγμές φρίκης

Σοκ, οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής υπόθεσης που συνέβη στην Σπάρτη όπου ένας 40χρονος κατηγορείται πως βίαζε επί 5 ολόκληρα χρόνια την 9χρονη κόρη του.

βίαζε

Σοκ, οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής υπόθεσης που συνέβη στην Σπάρτη όπου ένας 40χρονος κατηγορείται πως βίαζε επί 5 ολόκληρα χρόνια την 9χρονη (σήμερα) κόρη του.

Ο ίδιος, συνελήφθη σήμερα (09/08) από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης, έπαιξε ο 11χρονος αδελφός της 9χρονης, καθώς ήταν αυτός που εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό, και όπως είναι λογικό, άρχισε να τον ρωτά επίμονα περί τίνος πρόκειται. Ο 40χρονος απάντησε στον γιο του, πως είναι μίας φίλης του. Στην συνέχεια, ο 11χρονος αφού γύρισε σπίτι του και στην μητέρα του, της εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό που σημειώθηκε με τον πατέρα του, ενώ η αδελφή του βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο.

Όταν η 9χρονη άκουσε τα όσα έλεγε ο αδελφός της, ξέσπασε σε κλάματα, με την μητέρα του παιδιού να αντιλαμβάνεται πως κάτι συμβαίνει. Τότε, η 9χρονη της αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, και η μητέρα της προχώρησε σε καταγγελία.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο.

Σαν να μην έφτανε ότι ο 40χρονος εκδήλωνε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην ίδια του την ανήλικη κόρη, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, την απειλούσε ότι σε περίπτωση που αποκαλύψει σε οποιονδήποτε τις πράξεις του, θα πάει φυλακή.

Σημειώνεται πως κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με το ίδιο του το παιδί, καθώς και 2 ηλεκτρονικές παιχνιδομηαχνές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

 

Διαβάστε επίσης:

Πανεπιστήμιο Πατρών: «Γης Μαδιάμ» στη Φοιτητική Εστία, αυτοψία της «Π»

Φρίκη στην Σπάρτη: Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη του, συνελήφθη ο 40χρονος

Απομακρύνεται το βυτιοφόρο που ανετράπη στην Αθηνών-Κορίνθου ,κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα

Ισραήλ: «Ο Λίβανος θα πληρώσει ακριβά για τη Χεζμπολάχ»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024–Κουρουγκλίεβ: «Θέλω το μετάλλιο για την Ελλάδα» ΒΙΝΤΕΟ