Ζώδια: Υδροχόε, κάποια προβλήματα στο σπίτι δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στα επαγγελματικά σου, ενδέχεται να βγάλεις απωθημένα του παρελθόντος

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Η Σελήνη στον Σκορπιό θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε μια έντονη εσωτερική φόρτιση, συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε. Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.

Ωστόσο, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα επαναφέρει την ηρεμία και την διάθεση να ρίξουμε τους τόνους και να δούμε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα

Το μεσημέρι περνά στον Τοξότη και η πρώτη της «επαφή» θα είναι με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που θα κάνει εξάγωνο, οπότε και θα μετριάσουμε τον ενθουσιασμό και το αισιόδοξο πνεύμα μας, θα γίνουμε αρκετά εσωστρεφείς και να μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα μόνο με τα πολύ δικά μας άτομα.

 

 

Κριός

Με την Σελήνη στον 8ο σου σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον 2ο σου, θα αντιδράσεις για κάποιες πληρωμές που βλέπεις πως δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις, και θα νευριάσεις. Είναι ημέρα που θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και γενικότερα θα υπάρξουν απρόοπτα έξοδα που θα σε κάνουν να νιώσεις ανασφαλής, ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τον 12ο σου, θα θελήσεις για λίγο να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και τις υποχρεώσεις προκειμένου να ηρεμήσει η ψύχη σου. Αργότερα που θα περάσει η Σελήνη στον Τοξότη στον 9ο σου θα αναπτερωθεί το ηθικό σου, θα βελτιωθεί η διάθεση σου και με το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή από τον 6ο σου, θα εκλογικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν αποκλείεται κάποιες υποχρεώσεις να «τις φορτώσεις στον κόκορα».

 

Ταύρος

Mε την αντίθεση της Σελήνης από τον 7ο σου με τον Ουρανό από τον 1ο σου, ενδέχεται να εκνευριστείς με έναν/μια συνεργάτη και να ξεσπάσεις άσχημα. Γενικότερα θα έχεις αντιδραστικές συμπεριφορές ακόμη και με τον/η σύντροφό σου. Θα προκαλείς με την συμπεριφορά σου, θα έχεις αδικαιολόγητα ξεσπάσματα με αποτέλεσμα να βαρύνει το κλίμα. Ωστόσο τα παραπάνω θα είναι παροδικά μιας και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τον 11ο σου, θα μετανιώσεις και θα αλλάξεις ρότα και βιολί, προκειμένου να ηρεμήσετε. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη στον 8ο σου και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον 5ο σου για να σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις με τα παιδιά σου ή με τον/η ερωτικό σου σύντροφο, με την διαφορά όμως πως θα είσαι υποκειμενικός/η.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό στον 6ο σου, οι υποχρεώσεις τρέχουν και πρέπει να ασχοληθείς με αυτές. Ωστόσο όλα όσα αποτελούν την καθημερινότητα σου, σου προκαλούν κούραση, επιπρόσθετο άγχος και νεύρα τα οποία με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 12ο σου, θα σε κάνουν να ξεσπάσεις και να βγάλεις απωθημένα και ένταση. Θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στο πρόγραμμά σου και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τον 10ο σου, θα βάλεις σε όλα φρένο προκειμένου να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Αργότερα η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο σου και θα έχεις την διάθεση να κοινωνικοποιηθείς, να βρεθείς με τον/η αγαπημένο/η σου ωστόσο, με το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον 4ο σου θα έχεις ευμετάβλητη διάθεση και μια αδιόρατη νευρικότητα.

 

Kαρκίνος

Το ενδεχόμενο να συγκρουστείς με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο είναι πολύ πιθανό με την Σελήνη από τον 5ο σου, να σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον 11ο σου. Γενικότερα θα έχεις αυξημένη ερωτική διάθεση, όρεξη για φλερτ και σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς και παράλληλα με το τρίγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα, ρομαντική και ονειροπόλα. Απόλαυσε εκείνες τις ώρες γιατί αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη στον 6ο σου, θα επανέλθεις στην γήινη και ρεαλιστική πλευρά της ζωής, αυτή που σε θέλει στρατιωτάκι προκειμένου να τακτοποιήσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Με το τετράγωνο της με τον Ερμή από τον 3ο σου, μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στις μετακινήσεις σου, καθυστερήσεις κτλ. και να αγχωθείς περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται.

 

 

Λέων

Το κλίμα στον χώρο της καριέρας με την Σελήνη στον 4ο σου σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον 10ο σου, θα είναι φορτισμένο, με εσένα να μην έχεις διάθεση να πας ούτε στην δουλειά σου. Χώρια δε, που μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις αν δεν αντέξεις άλλο την συμπεριφορά συνεργατών και εργοδότη, γι’ αυτό επειγόντως άδεια, ειδικά αν δεν έχεις φύγει καθόλου μέσα στο καλοκαίρι. Με το τρίγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα από τον 8ο σου, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις στο σπίτι σου, δίπλα στους δικούς σου ανθρώπους ενώ αργότερα η διάθεση θα γίνει περισσότερο αισιόδοξη μιας και η Σελήνη θα περάσει θα στον Τοξότη στον 5ο σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον 2ο σου, κανόνισε να το ρίξεις στα έξοδα και να ξεχάσεις να πληρώσεις τα βασικά.

 

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο σου και σε αντίθεση τον Ουρανό από τον 9ο σου, αλλά και με τον Ερμή ανάδρομο στον 1ο σου, θα έχεις αρκετές ανατροπές στις καθημερινές σου συναντήσεις και επαφές. Κάποια ραντεβού ενδέχεται να τα ακυρώσεις, ενώ γενικότερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης κυρίως αν οδηγείς. Μπορεί ακόμη, να δημιουργηθούν παροδικές εντάσεις με κάποιους συγγενείς ή με τα αδέρφια σου. Μην δώσεις περισσότερη βαρύτητα γιατί αργότερα με το τρίγωνο της Σελήνης/Ποσειδώνα θα γίνεις συμπονετικός/η και θα δείξεις κατανόηση. Με την Σελήνη πάντως να περνά στον Τοξότη στον 4ο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, θα αποφύγεις να εκφράσεις επιθυμίες και συναισθήματα, θα βυθιστείς στις αναμνήσεις και θα κλειστείς στον εαυτό σου.

 

Zυγός

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο σου, θα φέρει αστάθεια στα οικονομικά σου κυρίως τις ώρες που θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό. θα θελήσεις να απελευθερωθείς από τον υλισμό που σε έχει καταβάλλει και ενδέχεται να κάνεις αψυχολόγητα έξοδα, μόνο και μόνο για να αντιδράσεις και να κάνεις κάτι διαφορετικό που σχετίζεται με την καλοπέραση σου ή, να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και να χαλαστείς. Με το τρίγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα θα καταφύγεις σε φαντασιώσεις προκειμένου να ταξιδέψει το μυαλό σου αλλού, ενώ αργότερα που η Σελήνη θα βρεθεί στον Τοξότη στον 3ο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, θα προσπαθήσεις να εκφράσεις όσα σε απασχολούν και σου προκαλούν ανασφάλειες και διλήμματα, χωρίς όμως να μπορείς να είσαι αντικειμενικός/η.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου στον 1ο σου, θα έχεις την απαίτηση να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου και θα κάνεις τον/η σύντροφό σου να αντιδράσει ακραία και σπασμωδικά με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 7ο σου και να μαλώσετε. Γενικότερα θα σε εκνευρίζουν εύκολα οι άλλοι/ες και θα σε προκαλούν με την επαναστατική τους διάθεση και την επιμονή τους να κάνουν τα πράγματα όπως γουστάρουν χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Η ρομαντική διάθεση που θα φέρει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μόλις η Σελήνη περάσει στον Τοξότη στον 2ο σου, θα μετατραπεί σε κτητικότητα ενώ, με το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που αφορούν ένα φιλικό σου άτομο.

 

Tοξότης

Η αντίθεσή της Σελήνης στον 12ο σου με τον Ουρανό από τον 6ο σου, με σχεδόν βίαιο τρόπο θα σε απομακρύνει από την νιρβάνα σου, προκειμένου να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Γενικότερα στο πρόγραμμά σου θα προκύψουν ανατροπές που θα σε εκνευρίσουν ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 4ο σου, καλό είναι όταν βρεις λίγο χρόνο να μείνεις μακριά απ’ όλους να «αποτοξινωθείς» και να ηρεμήσεις. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου στον 1ο σου ποιος σε κρατάει…θα ξαναβρείς την ενέργεια και ζωτικότητά σου και με το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή θα εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου, προκειμένου να πάρεις τα επάνω σου και να βγεις έξω να κάνεις δημόσιες εμφανίσεις και σχέσεις.

 

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο σου με αποτέλεσμα να έχεις κοινωνική και φιλική διάθεση. Ωστόσο κάποια σχέδια νιώθεις, πως δεν προχωρούν εξαιτίας ενός παιδιού και της αντιδραστικής συμπεριφοράς του με την αντίθεση Σελήνης με τον Ουρανό από τον 5ο σου ή πολύ απλά, γιατί σε κρατούν πίσω τα ερωτικά σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 3ο σου, θα εξιδανικεύσεις κάποιες γνωριμίες ενώ αργότερα που θα περάσει η Σελήνη στον Τοξότη στον 12ο σου, θα έχεις τάσεις απομόνωσης και μοναξιάς προκειμένου να ηρεμήσεις από πολύβουες καταστάσεις. Με το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή από τον 9ο σου, θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου, αναλογιζόμενος/η μακρινά ταξίδια και οτιδήποτε εξάπτει την φαντασία σου.

 

Υδροχόος

Κάποιες προβλήματα στο σπίτι με την οικογένεια, δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στα επαγγελματικά σου. Με την Σελήνη στον 10ο σου, παλεύεις για να μην δώσεις τροφή για αρνητικά σχόλια και δεν αποκλείεται να έρθεις σε ρήξη με τους γονείς σου ή τα μέλη της οικογενείας σου στην περίπτωση που προκύψουν απρόσμενα γεγονότα. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής γιατί με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε πιάσουν τύψεις. Άλλωστε αργότερα που θα περάσει η Σελήνη στον Τοξότη στον 11ο σου, θα έχεις πολύ καλύτερη διάθεση και θα έχεις τον χρόνο να βρεθείς με φίλους/ες για να ξεσκάσεις. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον 8ο σου, ενδέχεται να βγάλεις απωθημένα του παρελθόντος, παρόλα αυτά δεν θα είσαι σε θέση να τα συζητήσεις.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον 9ο σου, νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου και ειδικά με την αντίθεση της με τον Ουρανό από τον 3ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις, μιας και θα προκύψουν ανατροπές στο πρόγραμμά σου. Μην ετοιμάζεσαι να χαρείς γιατί κάποιες από αυτές θα σε αποσυντονίσουν τελείως. Μπορεί να είσαι αντιδραστικός/η και ριζοσπαστικός/η στις απόψεις σου και να διαφωνείς έντονα με τους/ις άλλους/ες ωστόσο, με το τρίγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου και θα αλλάξεις συμπεριφορά. Περνώντας η Σελήνη στον Τοξότη στον 4ο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον 7ο σου, θα προσπαθήσεις να αναβιώσεις το παρελθόν με το ταίρι σου, ή θα έχεις έντονη την επιθυμία να βρεθείς με έναν/μια πρώην σύντροφό σου.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Τimes: Η εισβολή Ουκρανίας στη Ρωσία είναι η πιο ριψοκίνδυνη απόφαση του Ζελένσκι ΒΙΝΤΕΟ

Σπάρτη: Προφυλακιστέος ο 40χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του

ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών έως τον Δεκαπενταύγουστο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αυλαία για το Παρίσι, με «άρωμα» Ελλάδος η τελετή λήξης ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ