Λαμίν Γιαμάλ: Τρεις συλλήψεις για απόπειρα δολοφονίας στον πατέρα του ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ Μουνίρ Νασράουι διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Βαρεκελώνης, μετά από επίθεση αγνώστων προς εκείνο με μαχαίρι, με την κατάσταση του να είναι σταθερή και να μην τρέχει κάποιο κίνδυνο.

Γιαμάλ

Σε τρεις συλλήψεις η αστυνομία για την επίθεση με μαχαίρι στον πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ, ενώ στο twitter έχει κυκλοφορήσει και video από τον καβγά πριν από την επίθεση.

Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ Μουνίρ Νασράουι διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Βαρεκελώνης, μετά από επίθεση αγνώστων προς εκείνο με μαχαίρι, με την κατάσταση του να είναι σταθερή και να μην τρέχει κάποιο κίνδυνο. Μάλιστα η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, με την υπόθεση να αναμένεται να ξεκαθαριστεί προσεχώς.

Ο Μουνίρ Νασράουι όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από την Ισπανία δέχτηκε αρκετά χτυπήματα γύρω στις 9-10 το βράδυ σε πάρκινγκ της συνοικίας Calle Frank Marshall, κοντά σε περιοχή που μένει, σε μια τρομακτική είδηση. Για καλή του τύχη ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί γιατί έγινε η επίθεση στον πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή, ωστόσο μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι είχε εμπλακεί σε ένα καυγά, με ένα σχετικό video να έχει κυκλοφορήσει στο twitter που δείχνουν τον 32χρονο άνδρα να έχει φραστική επίθεση με ορισμένα άτομα.

Παρόλα αυτά το θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο Μουνίρ Νασράουι έχει γλυτώσει τα χειρότερα με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.