Ζώδια: Παρθένε, προβλήματα και… εμπόδια έχεις σήμερα, η αλαζονεία και ο υπερφίαλος εγωισμός δεν θα σε βοηθήσουν

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Δύσκολη μέρα θα είναι η σημερινή, καθώς ο Άρης στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, προκαλώντας προβλήματα και βάζοντας εμπόδια στο δρόμο μας. Η υπομονή μας θα φτάσει στα όριά της, η ανεκτικότητα και η διάθεση για συμβιβασμούς είναι ανύπαρκτη, ενώ το να βρεθούν λύσεις και εναλλακτικές φαντάζει απίθανο. Ακόμα, δεν αποκλείονται ατυχήματα, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων. Οφείλουμε να είμαστε, αρκετά προσεκτικοί, ψύχραιμοι και λογικοί γιατί οι παρορμητικές ενέργειες θα έχουν συνέπειες.

 

Κριός

 

Σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη στον 3ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 12ο σου και αυτές οι ημέρες θα είναι κάπως δύσκολες μιας και θα μπλοκαριστεί η ενέργεια και δράση σου, με αποτέλεσμα να έχεις θυμό για όλα εκείνα που δυσκολεύεσαι να πραγματοποιήσεις. Δεν έχεις υπομονή με τα εμπόδια που παρουσιάζονται ούτε και με τις καθυστερήσεις, ωστόσο αυτό είναι το μήνυμα της όψης για εσένα, να μάθεις δηλαδή να λειτουργείς περισσότερο μεθοδευμένα και να μπορέσεις να κατανοήσεις μέχρι που φτάνουν τα όρια σου στην καθημερινή σου ζωή καθώς και στις συναναστροφές σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις δοσοληψίες και συναλλαγές διότι θα παρουσιαστούν προβλήματα και στην σχέση σου με αδέρφια και συγγενείς. Προσοχή θα χρειαστεί και στην οδήγηση γιατί ίσως προκύψουν βλάβες στο όχημα σου.

 

 

Ταύρος

Με το τετράγωνο του Άρη στον 2ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 11ο σου, θα έχεις οικονομικές δυσκολίες και ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να υλοποιήσεις στόχους και πλάνα που αφορούν το μέλλον σου. Οτιδήποτε σε αφορά προσωπικά θα σε φοβίζει, θα σε γεμίζει ενοχές ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις το πραγματικό πρόσωπο ανθρώπων που απαρτίζουν τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο και να απογοητευτείς, μιας και υπολόγιζες στην στήριξη και βοήθειά τους. Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα της όψης είναι να μάθεις να λειτουργείς αυτόνομα, να κάνεις πιο προσεκτική διαχείριση στον οικονομικό τομέα και να διαχειρίζεσαι τις προκλήσεις με ψυχραιμία και περισσότερη οργάνωση. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για σημαντικές αποφάσεις ή ριζικές αλλαγές που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια.

 

 

Δίδυμοι

Για εσένα οι προσκλήσεις του τετραγώνου του Άρη στον 1ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο σου, θα είναι περισσότερο έντονες και πιεστικές με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά οξύθυμος/η. Νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν και ότι προσπαθούν να ελέγξουν και να μπλοκάρουν την έκφραση και την δράση σου γενικότερα. Θα νιώθεις έντονα κάθε είδους περιορισμό και θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο με ανθρώπους καταξιωμένους. Το μήνυμα που πρέπει να λάβεις είναι να αναγνωρίσεις τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου σύμφωνα πάντα με τις ικανότητες και την αξία σου. Η ανεξέλεγκτη δράση, οι εκρήξεις και ο θυμός θα πρέπει να μετριαστούν, επίσης και ο υπέρμετρος εγωισμός. Έντονες διαφωνίες θα προκύψουν με συνεργάτες αλλά και με τον/η αγαπημένο/η σου.

 

 

Kαρκίνος

Το τετράγωνο του Άρη στον 12ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 9ο σου, θα σου προκαλέσει ανησυχίες, ανασφάλειες και έντονα τον φόβο και την αίσθηση της απόρριψης και της αποτυχίας. Η έλλειψη δράσης και οι υποτονικές διαθέσεις από μέρους σου, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να σου την φέρουν πισώπλατα μέσα από πολύ παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να λειτουργήσεις σκληρά και εκδικητικά και όποιον/α πάρει ο χάρος. Ο καταπιεσμένος/η θυμός ποτέ δεν βγαίνει σε καλό γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ασχοληθείς κυρίως με την προσωπική σου ανάπτυξη και να αφήσεις τους/ις άλλους/ες να φάνε την σκόνη σου. Το μήνυμα της όψης για εσένα είναι, να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου, τις δυνατότητες σου, φιλοσοφώντας περισσότερο τις καταστάσεις. Προβλήματα ενδέχεται να υπάρξουν αν βρίσκεσαι σε ταξίδι, γι’ αυτό τα μάτια σου δεκατέσσερα.

 

Λέων

Σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη στον 11ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 8ο σου, για να επηρεάσει τον οικονομικό τομέα και τον φιλικό σου περίγυρο. Ενδέχεται να μειωθούν τα έσοδα σου, για παράδειγμα να μην μπορεί ο/η σύντροφός σου να σε καλύψει οικονομικά, να καθυστερήσεις να πάρεις μια αποζημίωση, μια κληρονομιά κτλ. και όχι μόνο να δυσκολευτείς να καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά να χρειαστεί να βάλεις φρένο, σε όνειρα και φιλοδοξίες που είχες για το μέλλον σου αλλά και στις κοινωνικές επαφές και τον φιλικό σου περίγυρο, με αποτέλεσμα με κάποιους/ες να ψυχραθείς. Στα δύσκολα θα φανούν οι πραγματικοί φίλοι/ες, οπότε μέσα από αυτές τις εμπειρίες θα καταφέρεις να τους/ις επαναξιολογήσεις, σύμφωνα με τις αξίες τους και την στάση τους απέναντι σου.

 

 

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Άρη στον 10ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 7ο σου για να φέρει έντονες αντιδράσεις και προβλήματα τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στις κοινωνικές και αισθηματικές σου σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως θα σκοντάφτεις συνέχεια σε προβλήματα και δύσκολα θα μπορέσεις να πετύχεις να εκφράσεις τις φιλοδοξίες σου, κυρίως όταν διαρκώς βρίσκεις αντιστάσεις από συνεργάτες και ανθρώπους που εργάζεσαι από κοινού. Αυτό που θα πρέπει να κατανοήσεις είναι, πως η αλαζονεία και ο υπερφίαλος εγωισμός επειδή τυγχάνει να έχεις εύνοια από ανθρώπους κύρους, πως δεν θα σε βοηθήσει στις σχέσεις σου, αντίθετα σε κάνει περισσότερο αντιπαθητικό/η και καθόλου συνεργάσιμο/η. Ενδέχεται ο/η σύντροφος σου να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες σου, να σε κρίνει αυστηρά και να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες που δύσκολα θα διαχειριστείς.

 

Zυγός

Με το τετράγωνο του Άρη στον 9ο σου να κορυφώνεται με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 6ο σου, θα νιώσεις εξάντληση από το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων κυρίως αν ακόμη δεν έχεις πάρει την καλοκαιρινή σου άδεια και δεν έχεις φύγει κάπου για διακοπές. Τα εξαντλητικά ωράρια, οι αντιξοότητες στον επαγγελματικό χώρο και οι υποχρεώσεις του σπιτιού φέρνουν απίστευτη πίεση. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να ελέγξεις την δράση σου, να περιορίσεις τις υποχρεώσεις σου και να φιλοσοφήσεις κάποιες καταστάσεις, διαφορετικά οι μπαταρίες σου για την ερχόμενη σεζόν μόνο φορτισμένες δεν θα είναι. Θα πρέπει να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να βγάλεις τελείως από το μυαλό σου ψυχαναγκασμούς και άγχη, ακόμη και όταν σε πιέζουν φρικτά να ολοκληρώσεις πράγματα που δεν γίνονται.

 

Σκορπιός

Σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη στον 8ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 5ο σου και το πιθανότερο είναι να νιώσεις τα ερωτικά σου ή τα παιδιά σου αν υπάρχουν, πως μπλοκάρουν τα συναισθήματά σου και προκαλούν και εντείνουν τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου σε σχέση με την οικονομική σου εξασφάλιση, μέσα από χρήματα που προέρχονται μέσω άλλων. Θα είναι μαζί σου επικριτικοί, σκληροί και θα σε απογοητέψουν με την στάση και συμπεριφορά τους. Από την άλλη πλευρά είναι σοφό να προσπαθήσεις να περιορίσεις τις σαδομαζοχιστικές, εκδικητικές και αυτοκαταστροφικές τάσεις που έχεις αυτή την περίοδο, γιατί είναι πολύ πιθανό, τα παιδιά σου αυτό να θέλουν να προλάβουν. Θα πρέπει να έχεις αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία και να προσέξεις να μην αυτοτραυματιστείς ή κινδυνεύσεις γενικότερα. Το σεξ αυτές τις ημέρες…. παύει να υφίσταται.

 

 

Tοξότης

Με το τετράγωνο του Άρη στον 7ο σου να ολοκληρώνεται με τον ανάδρομο Κρόνο στον 7ο σου, θα προκύψουν προβλήματα και εντάσεις μέσα στο σπίτι με την οικογένεια καθώς και με τον/η σύντροφό σου. Θα νιώσεις ασφυκτική πίεση από μέρους των γονιών σου και των δικών σου ανθρώπων, κυρίως στην περίπτωση που δεν εγκρίνουν το δεσμό ή τον γάμο σου. Αν έχουν δίκιο ή όχι αυτό το γνωρίζεις καλύτερα, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις σχέσεις σου χωρίς να περιπλέκεις τα πράγματα. Αν υπάρχουν εντάσεις με τον/η σύντροφό σου, προσπάθησε να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο σου για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και παράλληλα να μην δώσεις δικαίωμα στους γονείς σου να σε κρίνουν ή να ανακατευτούν. Να θυμάσαι πως μόνο εσύ μπορείς να δώσεις λύσεις και κανένας/καμία άλλος/η.

 

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο του Άρη στον 6ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 3ο σου, οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι περισσότερο έντονες και πιεστικές και να δυσκολευτείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου αποτελεσματικά, τόσο στην καθημερινή σου ζωή, όσο και στον εργασιακό σου χώρο. Θα παρουσιαστούν έντονα προβλήματα διότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια, θα κρύβεις πράγματα ανάλογα με το τι σε συμφέρει και τι όχι, με αποτέλεσμα να κλονιστούν οι σχέσεις με υπαλλήλους, συναδέλφους, αδέρφια ή συγγενείς. Προσπάθησε να διαχειριστείς την ενέργεια σου, χωρίς να την σπαταλάς άσκοπα σε κακοήθειες ή κουτσομπολιά, μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και στόχευσε σε ασχολίες περισσότερο εποικοδομητικές και φυσικά, προστάτεψε την υγεία σου, προσέχοντας πως διαχειρίζεσαι αιχμηρά αντικείμενα και κάνοντας μια περισσότερο υγιεινή διατροφή και ζωή γενικότερα.

 

 

Υδροχόος

Με το τετράγωνο του Άρη στον 5ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 2ο σου, θα χρειαστεί να βάλεις φρένο στις σπατάλες και τις ασυδοσίες, στις διασκεδάσεις και τα άσκοπα δώρα και γενικότερα σε παράτολμες ενέργειες και ρίσκα. Αν δεν το κάνεις θα έχεις σημαντικές οικονομικές απώλειες καθώς και έλλειψη αυτοεκτίμησης. Το μήνυμα που πρέπει να πάρεις από την συγκεκριμένη όψη, είναι πως πρέπει να επαναξιολογήσεις τις αξίες σου, τις αρχές με τις οποίες έχεις μεγαλώσει και να πράξεις αναλόγως. Αν τα παιδιά σου έχουν ξεφύγει και είναι υπερκαταναλωτικά και απαιτητικά, φρόντισε να μαζέψεις τα λουριά, όχι με «το αποφασίζω και διατάσσω» αλλά βρίσκοντας άλλου είδους στρατηγική. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με τα πάθη σου και να προσπαθήσεις να πειθαρχήσεις στον εαυτό σου, χωρίς ανασφάλειες και αναστολές.

 

 

Ιχθύες

Έντονη και ασφυκτική πίεση θα νιώσεις με το τετράγωνο του Άρη στον 4ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 1ο σου. Πρώτα απ’ όλα θα αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, θα έχεις έντονες φοβίες, τύψεις και ενοχές αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις, τις οποίες θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς, με αποτέλεσμα να γίνεσαι οξύθυμος/η και νευρικός/η με το παραμικρό. Θα ξεσπάσεις μέσα στην οικογένεια και το σπίτι ύστερα από τις προκλήσεις και την στάση των γονιών σου και της οικογένεια γενικότερα. Όσο πιο λίγος/η νιώθεις, τόσο περισσότερο θυμός θα συσσωρεύεται. Θα πρέπει να μάθεις να στηρίζεσαι στον εαυτό σου, να διαχειρίζεσαι με ψυχραιμία τα απωθημένα σου και να είσαι ειλικρινής χωρίς να γίνεσαι κακός/ια και σκληροπυρηνικός/η στην κριτική σου. Προβλήματα και εντάσεις θα προκύψουν στις κοινωνικές επαφές γενικότερα αλλά και στην σχέση σου με τον/η αγαπημένο/η σου.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Άδωνις Γεωργιάδης: Διαθέσιμο το εμβόλιο για την ευλογιά των πιθήκων από 22 Ιουλίου

Πάτρα: Ξεχάστηκε η γέφυρα της Περιμετρικής που έπεσε

Τα ακριβά φάρμακα που αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ – Ολη η νέα λίστα

Προειδοποιεί την Ευρώπη ο ΠΟΥ: Αναμένονται περισσότερα κρούσματα «ευλογιάς των πιθήκων»

Μάθιου Πέρι: Εγκληματική οργάνωση πίσω από τον θάνατό του – Κατηγορούνται πέντε άτομα