ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Διευκρινίσεις σχετικά με την ακρόαση ηθοποιών για τις χειμερινές παραγωγές

Οι ενδιαφερόμενοι/ες ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρα 13:00 το βιογραφικό τους σημείωμα σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχικής ανακοίνωσης.

δηπεθε

Διευκρινίσεις σχετικά με την ακρόαση ηθοποιών για τις χειμερινές παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Μετά από ερωτήματα που τέθηκαν από ηθοποιούς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις ακροάσεις για τις χειμερινές παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, διευκρινίζουμε ότι το ΔΗΠΕΘΕ δεν δύναται να παρέχει φιλοξενία στους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στις ακροάσεις (εκ παραδρομής στο αρχικό δελτίο τύπου γράφτηκε “στην παραγωγή”).

Για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στις παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ, ισχύουν οι όροι της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο ΔΗΠΕΘΕ και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μετά από πρωτοβουλία και επιμονή της Δημοτικής Αρχής Πάτρας.

Επίσης, λόγω πολλών αιτημάτων ενδιαφερόμενων, ανακοινώνουμε και δεύτερη ημερομηνία ακροάσεων, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το βράδυ, στην σκηνή του θεάτρου «Μπάρι», Λεωφ. Όθωνος – Αμαλίας 6.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρα 13:00 το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akroaseisdipethepat@gmail.com, σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχικής ανακοίνωσης

 

Διαβάστε επίσης:

Δυτική Ελλάδα: Χάθηκαν δυο ζωές από στρεπτόκοκκο – Νοσηλεύεται ένα ακόμα άτομο

Χαλκιδική: Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση

Τέσσερα κρούσματα «Νείλου» στην Αχαΐα σε Αιγιάλεια και Δυτική Αχαΐα

ΑΑΔΕ: Γιατί καθυστερούν κατά περίπτωση οι επιστροφές φόρων

Ο κάβος του 5ου χρόνου που δεν πέρασε κανείς…