Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε Μπαρδάκα, δυνατός στη ρακέτα

Μετά τον Βασίλη Νιφόρα και τον Ανδρέα Οικονομόπουλο, ο Αίολος Αγυιάς γίνεται παντοδύναμος μέσα στο «ζωγραφιστό» φέρνοντας στην ομάδα και τον Βασίλη Μπαρδάκα.

Αίολος Αγυιάς Ο Αίολος Αγυιάς ενισχύθηκε με τον Βασίλη Μπαρδάκα

Η σχετική ανακοίνωση του Αίολου Αγυιάς αναφέρει τα εξής:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βασίλη Μπαρδάκα και τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας.

Ο 24χρονος σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Κοζάνης για να μετακινηθεί στη συνέχεια στον Προμηθέα και λίγο αργότερα σε Εσπερο ΑΟΠΑ, Παναχαϊκή και ΑΟ Αγρινίου (Elite League), πριν αποφασίσει την επιστροφή στην Πάτρα με τη φανέλα της ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ.

Το νέο μας απόκτημα έχει ύψος 2.04μ. και από τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας του στα παρκέ ήταν τα αργυρά μετάλλια που πανηγύρισε με τον Προμηθέα στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων στα Τρίκαλα (2016) και Εφήβων στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης (2018), ενώ κατέλαβε επίσης και δύο 4ες θέσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων σε Καστοριά (2016) και Κατερίνη (2017)».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Αίολου Αγυιάς για την σεζόν», δήλωσε ο Βασίλης Μπαρδάκας και πρόσθεσε: «Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα πρέπει να οπλιστούμε από νωρίς με υπομονή και να δείξουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, στη διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο μας. Εύχομαι σε όλους μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».