Για αυτό τιμωρήθηκαν από τη FIBA Νάτσκου, Χατζηδάκη
Η Ευαγγελία Νάτσκου (παίκτρια) και η Κατερίνα Χατζηδάκη (προπονήτρια) τιμωρήθηκαν από τη FIBA και όπως ανακοινώθηκε θα μείνουν αντίστοιχα, εκτός δράσης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2025 και τον Μάιο του 2025.
Θυμίζουμε ότι Νάτσκου και Χατζηδάκη συνυπήρξαν τη σεζόν 2023/24 στην Ελευθερία Μοσχάτου, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να αναφέρει ότι οι ποινές τους αφορούν «Στον Κώδικα Δεοντολογίας και Ακεραιότητας, για παράλειψη αναφοράς και αποτυχία συνεργασίας στη διάρκεια έρευνας».
Η Ελευθερία Μοσχάτου δήλωσε την περασμένη σεζόν αδυναμία συμμετοχής στα playoffs της Α1 Γυναικών και αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα πριν αυτό ολοκληρωθεί.
Η ανακοίνωση της FIBA
![]()
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Airbnb 2026: Πότε θεωρείται βραχυχρόνια και πότε μακροχρόνια μίσθωση, φόροι, τέλη και η απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ποια ζώδια λατρεύουν το φθινόπωρο και ανθίζουν μόλις πέσει η θερμοκρασία!
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Πάτρα: Κατέθεσε στεφάνι η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Σίμου ΦΩΤΟ
