Ο Απόλλων «πρώτη» στην εποχή της National League 1

National League 1

Με ξεκάθαρο στόχο ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του ο Απόλλων στη δύσκολη εποχή της National League 1. Οι «μελανόλευκοι» είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Κατηγορία και καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος και στις προσδοκίες που «γεννά» η τεράστια ιστορία του Συλλόγου.

Σε αυτή τη νέα εποχή ο Απόλλων μετά τα όσα προηγήθηκαν στο τέλος της χρονιάς που πέρασε είναι υποχρεωμένος να χτίσει από την αρχή. Να πατήσει γερά στα πόδια του και να προχωρήσει με σταθερά βήματα στην επόμενη μέρα.

Το πρώτο ραντεβού του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Ψυχογιόπουλου με τους παίκτες έχει προγραμματιστεί για τις 19.00 στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου στην Περιβόλα.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Ο Απόλλων έχει συγκροτήσει κατά 95% το ρόστερ του, το οποίο απαρτίζουν οι Γιάννης Μολφέτας, Φώτης Ζούμπος, Φώτης Παπαφωτίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Παύλος Γεραμάνης, Ανδρέας Χαϊκάλης, Δημήτρης Μάρκου, Γιάννης Αναστασόπουλος και οι νεαροί Γιώργος Μηλιτσόπουλος, Γιάννης Βόικος, Αγγελος Ρόζος, Λευτέρης Παγώνης, Λεωνίδας Βαλκανάς. Απομένει να ενισχυθεί η ομάδα με ένα ακόμη Ελληνα περιφερειακό, ενώ σε πρώτη φάση οι «μελανόλευκοι» δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση κοινοτικού.