Ζώδια: Υδροχόε, οικονομικά ζητήματα, πολλές μετακινήσεις αλλά… και αυξημένη διάθεση έχεις σήμερα

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Με τον Ήλιο να περνά στην Παρθένο, σιγά-σιγά αντιλαμβανόμαστε ότι ένα ακόμα καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και καιρός είναι να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για την καινούργια σεζόν. Θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην οργάνωση τόσο της καθημερινότητάς μας, όσο και γενικότερα της ζωής μας και θα φτιάξουμε ένα υποτυπώδες πλάνο.

Ακόμα κι αν είμαστε σε διακοπές, στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα υπάρχουν δουλειές, εκκρεμότητες και πράγματα που πρέπει να γίνουν, όταν επιστρέψουμε. Κι όσοι ήδη βρίσκονται στο πόστο τους θα πιάσουν τους κανονικούς τους ρυθμούς και θα αρχίσουν να καταστρώνουν προγράμματα ή να δρομολογούν και τεχνικές ή άλλες εργασίες που είναι απαραίτητες.

 

Κριός

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα κινηθείς σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο σου και στον 1ο σου. Θα έχεις εξωστρέφεια αλλά και νεύρα που θα σου περάσουν γρήγορα όπως άλλωστε συνηθίζεις. Θα είσαι ενθουσιώδης και θα φροντίσεις να προβάλλεις τις επιθυμίες σου και την προσωπικότητα σου και θα είσαι κάπως ασταθής και κυκλοθυμικός/ης στις σχέσεις σου. Ο Ήλιος και αυτός με την σειρά του περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο σου και το αμέσως επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν πρακτικά θέματα, γραφειοκρατικές υποθέσεις, θέματα υγείας και εξετάσεις που τυχόν έχεις αμελήσει να κάνεις καθώς και τα εργασιακά σου. Οτιδήποτε αποτελεί την καθημερινή σου ρουτίνα, θα έρθει στο προσκήνιο. Θα δίνεις περισσότερη σημασία σε λεπτομέρειες και μικρά καθημερινά ζητήματα με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι εύκολα.

 

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Κριό στον 12ο σου, θα έχεις μελαγχολική και απόμακρη διάθεση, προκειμένου να μείνεις λίγο μόνος/η και να έρθεις σε επαφή με τις πιο αθέατες πλευρές του εαυτού σου. Θα έχεις τάσεις απομόνωσης και αποφυγής της πραγματικότητας και θα φαντάζεσαι διάφορα. Από σήμερα ωστόσο με τον Ήλιο να περνά στον 5ο σου από το ζώδιο της Παρθένου, θα ξεκινήσει μια σχετικά ανέμελη περίοδος που θα δώσεις προτεραιότητα στην ψυχαγωγία σου, σε δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, και στα ερωτικά σου. Θα φλερτάρεις, θα κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες και μέσω του σεξ θα εκφράζεσαι. Θα περάσεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου κάνοντας πράγματα από κοινού και θα παρουσιάσεις ενδιαφέρον για τυχόν επενδύσεις και ρίσκα, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

 

Δίδυμοι

Mε την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο σου το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στους γονείς σου και σε πολύ δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Θα αναπολείς το παρελθόν, θα γίνεις περισσότερο εξαρτημένος/η και συναισθηματικός/η, με αποτέλεσμα να γίνεις υπερπροστατευτικός/η και κολλήσεις επάνω τους σαν στρείδι. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη περνά στο φιλικό ζώδιο του Κριού στον 11ο σου, θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα και τάση να προβάλλεις τα όνειρα και τις στόχους που έχεις για το μέλλον. Αν ζητήσεις στήριξη, θα την βρεις και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν τις σωστές γνωριμίες στις σωστές θέσεις, γι’ αυτό φρόντισε να επωφεληθείς. Για το βράδυ το πιθανότερο είναι να κανονίσεις να βρεθείς κάπου έξω με την παρέα σου.

 

 

Kαρκίνος

Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο σου, αυξάνεται η διάθεση σου για μετακινήσεις, επικοινωνία, συναλλαγές και δοσοληψίες. Θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και θα εκφράζεις με άνεση τις απόψεις και τις επιθυμίες σου. Αν υπήρξαν παρεξηγήσεις και προβλήματα στις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σου, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να τις εξομαλύνεις, ενώ γενικότερα πολλά από εκείνα που απαρτίζουν την καθημερινότητα σου, θα τα δεις πιο σοβαρά. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και στον 10ο σου, θα εστιάσεις σε όλα όσα σου προσδίδουν κύρος, στα επαγγελματικά σου σχέδια και στην ανάδειξη των ικανοτήτων σου προκειμένου να αντιληφθούν, πως η θέση που βρίσκεσαι σου ανήκει δικαιωματικά. Καλή κοινωνική συμπεριφορά, διπλωματία και δημοφιλία.

 

Λέων

Από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο σου και το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνεις κτητικός/η και εξαρτημένος/η τόσο από τα υλικά αγαθά όσο και από τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου και θεωρείς κτήμα σου. Θα προκύψουν περισσότερα έξοδα εξαιτίας της καταναλωτικής σου μανίας αλλά και γιατί θα θελήσεις να χαρίσεις στο εαυτό σου πολυτελείς ψυχαγωγικές στιγμές. Για σήμερα που η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού για εσένα και στον 9ο σου, θα έχεις αρκετά καλή διάθεση, θα πάρεις αρκετές πρωτοβουλίες ειδικά αν πρόκειται για κινήσεις και δραστηριότητες που δεν σχετίζονται με την καθημερινή σου ρουτίνα. Θα φιλοσοφείς πρόσωπα και καταστάσεις, θα έχεις εξερευνητική τάση και ανάγκη για νέες εμπειρίες. Ιδανική ημέρα για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου ή για να πας ένα μακρινό ταξίδι.

 

Παρθένος

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν από πολλές φάσεις, ωστόσο τις αμέσως επόμενες ημέρες που είναι ο μήνας των γενεθλίων σου με τον Ήλιο σήμερα να περνά στο ζώδιο σου και στον 1ο σου, θα λάμψεις διά της παρουσίας σου ακόμη και αν χρειαστεί να αλλάξεις την εμφάνιση σου. Περίοδος που θα ασχοληθείς με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες παραμερίζοντας των υπολοίπων. Θα είσαι κοινωνικός/η, εξωστρεφής και θα τραβάς εύκολα τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στον 8ο σου, είναι πιθανό να σε απασχολήσουν χρηματοοικονομικές υποθέσεις και να αγχωθείς για τυχόν χρέη, δάνεια και οφειλές που πρέπει να καλυφθούν. Στον ερωτικό τομέα φρόντισε να μην είσαι καχύποπτος/η κάνοντας διάφορα σενάρια.

 

Zυγός

Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στον 12ο σου, το αμέσως επόμενο διάστημα, θα θελήσεις να αποσυρθείς από τον πολύ κόσμο και τις κοινωνικότητες. Θα γίνεις περισσότερο μυστικοπαθής, διαισθητικός/η ευαίσθητος/η και δεκτικός/η στα εξωτερικά ερεθίσματα του περιβάλλοντος σου. Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσεις κάποιον/α που θα έχει την ανάγκη σου ενώ δεν αποκλείεται να έχεις πεσμένη ζωτικότητα. θα προσπαθείς να αναλύσεις και να εκλογικεύσεις τα μελανά σημεία της ψυχής σου και ίσως ασχοληθείς με μεταφυσικά θέματα. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη θα περάσει στον 7ο σου και στο ζώδιο του Κριού, η προσοχή σου θα είναι στραμμένη εξ’ ολοκλήρου στις ανάγκες και επιθυμίες του/η συντρόφου σου. Θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο μαζί του/ης και θα δείξεις κατανόηση σε τυχόν ιδιοτροπίες του/ης.

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος από σήμερα περνά στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου στον 11ο σου και ξεκινά μια περίοδος που θα επιθυμείς να βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και αντιλήψεις. Θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και θα θελήσεις να πάρεις μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες. Θα δημιουργήσεις νέο κύκλο γνωριμιών με ανθρώπους που μελλοντικά θα σε στηρίξουν, μιας και είναι εποχή που θα θελήσεις να βάλεις νέους στόχους και σχέδια. Για σήμερα ωστόσο που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό στον 8ο σου, θα φροντίσεις να ασχοληθείς με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω εξαιτίας των διακοπών. Στον εργασιακό σου χώρο θα είσαι διπλωμάτης, ευγενικός/η και εξυπηρετικός/η ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με την καθαριότητα και συμμάζεμα του προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη.

 

 

Tοξότης

Με τον Ήλιο να περνά στην Παρθένο στον 10ο σου, θα δώσεις βαρύτητα στην αυτοπροβολή σου, στην εξέλιξη και ανάδειξη της καριέρας σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για νέες προτάσεις συνεργασίας καθώς και για σημαντικές γνωριμίες. Η σχέση σου με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι στα καλύτερα της, αρκεί να δείξεις μετριοφροσύνη, σύνεση και φυσικά εργατικότητα. Θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και θα αποφεύγεις να δίνεις τροφή για κακεντρεχή σχόλια. Ωστόσο για σήμερα που η Σελήνη θα βρεθεί στον 5ο σου από το ζώδιο του Κριού, τα σχέδια σου θα σχετίζονται με την διασκέδαση και ψυχαγωγία σου και κυρίως με τον έρωτα και τα φλερτ. Θα είσαι κοινωνικός/η, ευχάριστος/η, τολμηρός/η, παιχνιδιάρης/α και θα συμπεριφέρεσαι με την αφέλεια και τον εγωισμό ενός μικρού παιδιού.

 

 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου στον 9ο σου, την αμέσως επόμενη περίοδο, θα σου φέρει αισιόδοξη διάθεση, ανάγκη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες και την επιθυμία να ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να παρακολουθήσεις νέα μαθήματα και σεμινάρια, να θελήσεις να αποκτήσεις εμπειρίες και γνώσεις μέσα από ένα ταξίδι στον εξωτερικό και γενικότερα, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες. Θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και με τις γνώσεις σου θα εντυπωσιάζεις τους/ις συνομιλητές σου. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στον 4ο σου, θα έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις μέσα στο σπίτι παρέα με κάποιους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Θα είσαι ευαίσθητος/η, κυκλοθυμικός/η και θα παρελθοντολογείς.

 

 

Υδροχόος

Από σήμερα και για την επόμενη περίοδο ο Ήλιος μέσα από το ζώδιο της Παρθένου στον 8ο σου, θα ρίξει φως στην πιο εσωτερική και κρυφή πλευρά του εαυτού σου, με αποτέλεσμα να φέρεις στην επιφάνεια συναισθήματα από τα οποία θέλεις να λυτρωθείς. Αν υπάρχουν θέματα σχετικά με την σεξουαλική σου ζωή θα τα αντιμετωπίσεις, ενώ ένας άλλος τομέας που θα σε απασχολήσει είναι ο οικονομικός και τα χρήματα που έρχονται στην τσέπη σου μέσω άλλων. Έτσι είναι πιθανό να ασχοληθείς με κληρονομικές υποθέσεις, επιδόματα, αποζημιώσεις, κτλ. Για σήμερα πάντως που η Σελήνη περνά στον φιλικό για εσένα Κριό στον 3ο σου, θα έχεις αυξημένη την διάθεση να συνομιλήσεις και να βρεθείς με κόσμο. Πολλές μετακινήσεις προκειμένου να τακτοποιήσεις δουλειές της καθημερινότητας σου και τάση για κουτσομπολιά.

 

Ιχθύες

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο σου, θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου και όλα τα θετικά και αρνητικά τους, θα έρθουν στην επιφάνεια, είτε για να τα διορθώσεις ή ακόμη και για να τα εξαλείψεις. Θα αυξηθεί η κοινωνικότητα σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα καλλιεργείς την ομόνοια, την συντροφικότητα και το πνεύμα της συνεργασίας. Θα γίνεις περισσότερο υποχωρητικός/η και θα δείξεις κατανόηση στις ενδεχομένως εγωιστικές συμπεριφορές των συνεργατών σου. Με την Σελήνη σήμερα να περνά στον Κριό στον 8ο σου, θα αναλάβεις πρωτοβουλίες προκειμένου να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, αν και δύσκολα θα τιθασεύσεις την καταναλωτική σου μανία, με αποτέλεσμα να υπάρξει αστάθεια και κατ’ επέκταση, υλική και συναισθηματική ανασφάλεια.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Καταιγίδα αποκαλύψεων για το λούνα παρκ – «Μαϊμού» έλεγχοι, ελαττωματικά παιχνίδια

Η ΕΛΑΣ απαντά στον Νίκο Παππά με βίντεο: «Ας εξηγήσουμε λοιπόν τι είναι μπάτσος»

Σικελία: Βρέθηκαν οι σοροί του μεγιστάνα Μάικ Λιντς και της 18χρονης κόρης του

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου 1970 ιδρύεται ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.), τι άλλο συνέβη

«Golden Visa»: Νέο καθεστώς από 1η Σεπτέμβρη, μεγάλες αυξήσεις στα όρια του προγράμματος

«Καλάθι του μαθητή»: Από πότε θα βρίσκεται σε ισχύ, τι θα περιλαμβάνει

Φέτα: Ο «λευκός χρυσός» – Από το 2014 παρουσιάζει αύξηση 700%!