Άννα Διαμαντοπούλου: Μπήκα στον αγώνα όχι για να συνεργαστώ αλλά για να αντικαταστήσω τον κ. Μητσοτάκη

Η συνέντευξη της Άννας Διαμαντοπούλου.

Άννα Διαμαντοπούλου

Η Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι μπήκα σ΄ αυτόν τον αγώνα όχι για να συνεργαστώ αλλά για να αντικαταστήσω το κ. Μητσοτάκη και την πολιτική του.

«Σήμερα βρισκόμαστε με ένα πολιτικό σύστημα σε ανισορροπία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε πλέον καθαρά και με δείκτες αλλά και στη συνείδηση των πολιτών.

Η συνέντευξη της Άννας Διαμαντοπούλου

Στις ευρωεκλογές έγινε σαφές ότι η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται σε ταχύτατη καθοδική πορεία ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται σε σύγχυση. Η χώρα συνειδητοποιεί το κενό και υπαρχει ανάγκη για μια νέα σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει ανάγκη όχι απλά από ηγέτη του κόμματος αλλά από ηγεσία που θα συγκριθεί, θα αναμετρηθεί , θα νικήσει και θα αντικαταστήσει τον κύριο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας» ανέφερε σε συνέντευξή της η Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου.

Σύμφωνα με το iefimerida, σε άλλο σημείο της συνέντευξης η πρώην Υπουργός και Επίτροπος τόνισε πως μπήκε σε αυτόν τον αγώνα καταθέτοντας εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, στη κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ένα σύνολο επεξεργασιών δεκαετούς εργασίας με τα μεγαλύτερα ιδρύματα στον κόσμο, όχι για να συνεργαστεί, αλλά για να αντικαταστήσει ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον κ. Μητσοτάκη και να αλλάξει πολιτική στις επόμενες εκλογές.

 

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστική μελέτη: Τριπλασιάζονται οι θάνατοι από τη ζέστη μέχρι το τέλος του αιώνα – Και η Ελλάδα στις χώρες κινδύνου

Χαλκιδική: Λειτουργούσε χωρίς άδεια επί μήνες το λούνα πάρκ – «Έκλεισε αυτή η οικογένεια», σπάραξε ο πατέρας του 19χρονου

Διεισδυτικός στρεπτόκοκκος: Νέες οδηγίες προς τους γιατρούς μετά τους θανάτους στην Ηλεία

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Ανασύρθηκε νεκρός ο Μάικ Λιντς ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα Πέμπτη, πότε έρχεται νέα κακοκαιρία, η πρόγνωση για την Πάτρα