Χρυσοβέργι: Θρήνος για το θάνατο του 43χρονου Θωμά Πανογεώργου ενώ έκανε ψαροντούφεκο, ήταν πατέρας τριών παιδιών

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Χρυσοβέργι

Βαρύ πένθος σκορπά στην τοπική κοινωνία και ιδίως και στον τόπο καταγωγής του, το Χρυσοβέργι ο θάνατος του 43χρονου Θωμά Πανογεώργου, ο οποίος και έχασε την ζωή του την περασμένη νύχτα.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης λεωφορείου ΚΤΕΛ, φέρεται να έκανε ψαροντούφεκο με δύο ακόμα άτομα στο νησί Πράσο του συμπλέγματος των Εχινάδων. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Διακομίσθηκε στον Αστακό, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου. Αναμένονται παράλληλα τα αποτελέσματα από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

Τον άτυχο Θωμά αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο αντεπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομάτης.

 

 

Χρυσοβέργι: Θρήνος για το θάνατο του Θωμά Πανογεώργου ενώ έκανε ψαροντούφεκο, ήταν πατέρας τριών παιδιών