Αντίστροφη μέτρηση για το «Patrathlon 2024»

BEACH SOCCER

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην Πάτρα που υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές και ατελείωτο παιχνίδι!

Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση «Patrathlon 2024», η οποία θα διεξαχθεί στους χώρους της Πλαζ Πατρών το σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά ατομικά και μαζικά αθλήματα και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, αγώνες και πολιτιστικές δράσεις.

Το «Patrathlon 2024» διοργανώνεται από τον Επιστημονικό Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Πατρέων και της διοίκησης του ΠΕΑΚ και τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Πλαζ, 15 αθλητικές Ομοσπονδίες θα παρουσιάσουν περισσότερα από 30 αθλήματα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ενώ σε όλη τη διάρκεια του διημέρου έχουν προγραμματιστεί δεκάδες παράλληλες πολιτιστικές δράσεις. Επίσης, στον χώρο με πρωτοβουλία του ΠΤ του ΕΕΣ Πάτρας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών θα διεξαχθούν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια παροχής πρώτων βοηθειών στον αθλητισμό.

Σκοπός του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών είναι η διοργάνωση να καταστεί σε θεσμό για την ευρύτερη περιοχή προάγοντας τις θεμελιώδεις αρχές του αθλητισμού και προσελκύοντας το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια αθλητικού
πνεύματος και συνείδησης και συνεργατικότητας.