Αιγιώτης προπονητής στη Σαουδική Αραβία

Ο Γιώργος Φουσέκης έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και συνεχίζει στην Αλ Κατσίγια

Αλ Κατσίγια

Ο Αιγιώτης προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Φουσέκης, πήρε τη μεγάλη απόφαση και αποδέχτηκε πρόταση της γυναικείας ομάδας της Αλ Κατσίγια και πλέον για τον επόμενο χρόνο θα ζήσει στη Σαουδική Αραβία.

Πρόκειται για ομάδα που εδρεύει στην Αλ Κόμπαρ, παραθαλάσια πόλη κοντά στο Μπαχρέιν. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας και ανταγωνίζεται σε μπάτζετ τις μισές και παραπάνω ομάδες της Super League 1 στην Ελλάδα και οι αποδοχές του Γιώργου Φουσέκη λογικά θα είναι αρκετά βελτιωμένες σε σχέση με αυτές που είχε στον Παναθηναϊκό, ενώ οι συνθήκες, όχι οι κλιματολογικές, είναι ιδανικές!

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η Αλ Κατσίγια βρίσκεται από τα μέσα Αυγούστου στο Αρνεμ της Ολλανδίας και εκεί θα παραμείνει για τρεις σχεδόν εβδομάδες, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο δυναμικό της η Αλ Κατσίγια έχει 6 ξένες παίκτριες τοπ επιπέδου, ενώ στην πρώτη Κατηγορία του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία συμμετέχουν συνολικά 10 ομάδες.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

H οργάνωση της Αλ Κατσίγια είναι επιπέδου Champions League! Εχει προπονητικό κέντρο με τρία γήπεδα και τιμ με αναλυτή, διατροφολόγο, τρεις βοηθούς προπονητή και δύο γυμναστές!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Τεχνική διευθύντρια στην Αλ Κατσίγια είναι η Ελληνίδα Κατερίνα Φαλίδα, με την οποία ο Γιώργος Φουσέκης είχε συνεργαστεί στην κοινή τους θητεία στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ

Ο Γιώργος Φουσέκης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρακλή Αιγίου και ακολούθως έπαιξε σε Παναιγιάλειο, Εθνικό Αιγίου, Θύελλα Αιγίου. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ έχοντας εργαστεί επαγγελματικά ως προπονητής τερματοφυλάκων σε Παναιγιάλειο, Ακαδημίες Ολυμπιακού, Παναχαϊκή (δύο θητείες), ΑΕ Λάρισας και τα προηγούμενα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό Β’ και περιστασιακά στην πρώτη ομάδα των «πρασίνων».