Ο Προμηθέας 2014 ανακοίνωσε τον Ιλιτς

Τον Λούκα Ιλιτς ανακοίνωσε κι επίσημα ο Προμηθέας 2014, που αύριο ξεκινάει κι επίσημα την προετοιμασία του στο «Promitheas Park».

Προμηθέας 2014 Ο Προμηθέας 2014 ανακοίνωσε τον Λούκα Ιλιτς

Η ανακοίνωση:

Ο Οργανισμός του Προμηθέα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Λούκα Ίλιτς, ο οποίος έρχεται στην Πάτρα για να ενισχύσει τις προσπάθειες του νεοφώτιστου Προμηθέα 2014 στο πρωτάθλημα της National League 1.

Ο Λούκα Ίλιτς γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 2002. Έχει καταγωγή από την Σερβία, βλέπει τον κόσμο από τα 192 εκατοστά και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος πέρυσι ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της National League 2, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Δόξας Πύρρου Άρτας, όντας ο καλύτερος παίκτης των Ηπειρωτών στο πρωτάθλημα. Έχει παίξει ακόμα σε ομάδες της πατρίδας του, με τελευταίο σταθμό την Μπόρατς, τη σεζόν 2022-23.

Καλωσορίζουμε τον Λούκα Ίλιτς στη μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλους τους στόχους του, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.