Με ίδια φιλοσοφία η πρώτη για τον ΝΟΠ

ΝΟΠ

Τέλος τα ψέματα για τους παίκτες της ομάδας πόλο του ΝΟΠ οι οποίοι σήμερα το απόγευμα (19.30) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Ομίλου, για την 2η συνεχομένη παρουσία τους στην Α1 Εθνική.
Η πατρινή ομάδα με νέο προπονητή, τον Βασίλη Λαμπάτο, αλλά την ίδια φιλοσοφία, θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει καλή χρονιά κα να πετύχει μια άνετη παραμονή.
Άλλωστε ο Λαμπάτος είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, ενώ ο βασικός κορμός έχει παραμείνει με πολλά παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες της.
Σε σχέση με την περσινή σεζόν αποχώρησαν οι Γεωργαράς, Τζώρτζης, Παπαδώγκονας-σταμάτησε την καριέρα του-, Καζάκος, Βυθούλκας και ο Αυστραλός Ματ Γουίλσον.
Αντίθετα, αποκτήθηκαν οι Βασίλης Καβουσανός, Γιώργος Σιαμάς, Γιάννης Μπερστιάνος και οι Γεωργιανοί Μεσκχι και Κιριακιντι.
Επίσης, παρέμεναν οι Κανελλόπουλος-θα καταγράψει ρεκόρ με 25χρονια συνεχούς παρουσίας στους δαίμονες- Βικάτος, Ανδρικόπουλος, Μπετχαβάς, Λαμπάτος, Αγγελόπουλος, Κρεμαντάλας και Γιώτης.
Στην σημερινή πρώτη θα δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες, εκτός από τους δύο Γεωργιανούς για τους οποίους ακόμα δεν έχει εκδοθεί η βίζα τους, τον Καβουσανό-θα έρθει μέσα στην εβδομάδα και τον διεθνή Ηλία Αγγελόπουλο που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Νεων Ανδρών στη Βουλγαρία, όπου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Στην σημερινή πρώτη αναμένεται να βρίσκεται και μέλη της διοίκησης του ΝΟΠ για να μιλήσουν στους παίκτες και να τους καλωσορίσουν.