Ο Ερμής έκλεισε τον Κύπριο Αν. Βυτυλιώτη

Ερμής

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου»  ο Ανδρέας Βυτυλιώτης είναι ο Κύπριος παίκτης που έχει κλείσει η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών για τη νέα σεζόν και τις επόμενες μέρες θα είναι στην Πάτρα για να ξεκινήσει προπονήσεις.
Ο Βυτυλιώτης έχει ύψος 1.94μ., είναι διαγώνιος και πέρσι έπαιζε στο Κυπριακό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
Πρόκειται για παίκτη που έχει σημαντικές παραστάσεις και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Χριστόπουλου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, όπου ο Ερμής έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.
Με αυτή την προσθήκη, ολοκληρώθηκαν οι «πινελιές» στο ρόστερ της πατρινής ομάδας η οποία αναμένεται να είναι από τις ισχυρές του ομίλου της.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 2/9
Στο μεταξύ, η προετοιμασία για τους «μπλε» θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου με το πρώτο ραντεβού να έχει οριστεί για τα ανοιχτά γήπεδα beach volley του Ατλαντα, στην Λεύκα.
Οι πρώτες μέρες θα γίνουν τις εγκαταστάσεις του Άτλαντα και μετά από λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο κλειστό Γήπεδο «Κώστας Πετρόπουλος», το οποίο θα είναι και τη νέα σεζόν η έδρα του Ερμή για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.